Τελευταία Νέα

24/10/12

KAE Άρης : Παρελθόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επικρατέστερος διάδοχός του ο Βαγγέλης Αγγέλου!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας και επικρατέστερος διάδοχός του αποτελεί ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους με τον Βαγγέλη Αγγέλου να είναι ο υποψήφιος διάδοχός του.
Η ανακοίνωση:
"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία"
Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάδοχος του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα αποτελέσει ο Βαγγέλης Αγγέλου που την στιγμή αυτή βρίσκεται στην Χαλκίδα και δεν αποκλείεται να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση.
Ακόμη εκτός του Αλεξανδρή αναμένεται και η αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από την θέση του ασίσταντ κόουτς. Συνεργάτης του Αγγέλου θα είναι ο Θανάσης Μολυβδάς, άλλοτε βοηθός του Ηλία Ζούρου στον Πανελλήνιο και την Εθνική Ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου