Τελευταία Νέα

28/11/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0 (1os Αγώνας).

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Πιερικό στο πρώτο ματς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Τα γκολ Πόι και Ροτζέριο.
Το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε ο Λεβαδειακός ο οποίος στο Δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς νίκησε με 2-0 τον Πιερικό στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα της Βοιωτίας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με τα γκολ του Πόι στο 34ο λεπτό και του Ροτζέριο στο 88'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο ΟΑΚΑ Κατερίνης.
Ο Λεβαδειακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Πιερικό να τον απειλήσει, ενώ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Πόι.
Ο Λεβαδειακός πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης έστω και αν την πρώτη του καλή φάση την έκανε μετά το εικοστό λεπτό.
Στο 24' ο Ροτζέριο έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.
Δύο λεπτά αργότερα (26') ο Ακόστα ήταν αυτός που εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη με το σουτ του Ροτζέριο (άουτ).
Η υπεροχή της ομάδας της Βοιωτίας καρποφόρησε στο 34', όταν ο Ρομέου έκανε μια ωραία μπαλιά στον Πόι και ο τελευταίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Πιερικού για να κάνει το 1-0.
Μοιραίος ο Μίλιεβιτς.
Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να πετύχει ένα ακόμη τέρμα για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ο Μίλιεβιτς στάθηκε μοιραίος.
Στο 46' ο Μίλιεβιτς πέρασε έναν αμυντικό του Πιερικού έκανε και το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (51') ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τον Τόλιο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ο Μίλιεβιτς στο 53' είχε μια ακόμη καλή φάση, κάνοντας το σουτ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 70' ο γκολκίπερ του Πιερικού Τόλιος είπε και πάλι "όχι" αποκρούοντας την μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι.
Στα υπόλοιπα λεπτά τις αναμέτρησης ο Γιώργος Παράσχος έκανε αλλαγές για να δει και την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών του με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει.
Ακόμα και έτσι στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με πλασέ του Ροτζέριο στο 88' και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.
Ο διαιτητής του αγώνα Μάνταλος (Αθηνών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Καρτσαμπά, ενώ στις καθυστερήσεις απέβαλλε τον Δήμου με δύο κίτρινες κάρτες.
Συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (77' Μπουλόπουλος), Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι.
Πιερικός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου