Τελευταία Νέα

29/12/12

Πανερυθραϊκός -AEK 0-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πετρόπουλος
Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην πρώτη του ανεπίσημη συμμετοχή με την φανέλα της ΑΕΚ βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα στην φιλική νίκη της Ένωσης με 2-0 επί του Πανερυθραϊκού. Ντεμπούτο και για τον Μητρόπουλο.
Στην πρώτη του ανεπίσημη συμμετοχή με την φανέλα της ΑΕΚ, ο Αντώνης Πετρόπουλος άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Ένωσης πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της φιλικής νίκης της ομάδας του με 2-0 επί του Πανερυθραϊκού, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Μητρόπουλος.
Στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Φούντας μπήκε από δεξιά, με τον τερματοφύλακα του Πανερυθραϊκού να κάνει το λάθος και ο Πετρόπουλος να μην δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν δοκίμασαν αρκετές φορές τα πόδια τους, ωστόσο κανένα από τα σουτ τους δεν κατέληξαν στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος ο Γερμανός τεχνικός άλλαξε εντελώς την 11άδα θέλοντας να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Στο 65' ο Κορδέρο διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης, με τον υπό δοκιμή Φωτιά ένα λεπτό αργότερα να έχει την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο το δίχτυ του σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μοσχονάς (46' Μακρυωνίτης), Αρκούδας (46' Τσουκαλάς), Τσαμουρλίδης (46' Παπαδημητρίου), Κουτρουμπής (46' Τσούπρος), Γιάγκο (46' Φωτιάς), Φέτσης (46' Ρίκκα), Μητρόπουλος (46' Κορδέρο), Γροντής (46' Κουρέλλας), Φούντας (46' Τσίτας), Γκερέιρο (46' Βαλλιάνος), Πετρόπουλος (46' Σταματής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου