Τελευταία Νέα

20/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Θρασύβουλος-Βέροια 0-2 (0-0).

Με γκολ των Πέρεζ και Ολαιτάν η Βέροια πέρασε από την Φυλή επικρατώντας εύκολα με 2-0 του Θρασύβουλου για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Εύκολο απόγευμα είχε η Βέροια στην Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο στην ρεβάνς (0-0 το πρώτο ματς) της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η "βασίλισσα του βορρά" με γκολ των Πέρεζ και Ολαιτάν επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση εκεί όπου θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Skoda Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου.
Η Βέροια ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και δύο σουτ του Ολαιτάν στο 9' και στο 14' ήταν άστοχα, καθώς η μπάλα έφυγε άουτ.
Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ούτως ώστε να σημειώσει ένα τέρμα και το κατάφερε στο 35', όταν ο Πέρεζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυριανού.
Αυτή ήταν και τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρος, καθώς ο Θρασύβουλος δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ. 
Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Βέροια ωστόσο να είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Σε μια από αυτές στο 65', ο Μπαργκάν βγήκε μόνος του από αριστερά την κατάλληλη στιγμή έκανε την πάσα στον Ολαιτάν και ο τελευταίος την έστειλε άουτ.
Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς μεταφέρθηκε στον χώρο του κέντρου με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες.
Η μοναδική αξιόλογη φάση σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 85', όταν ο Ολαιτάν έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και η Βέροια προκρίθηκε στην 4η φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Skoda Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου.
Ο διαιτητής του αγώνα Μήτσιος (Ηπείρου) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βασιλείου και Αμαραντίδη.
Συνθέσεις:
Θρασύβουλος: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος (77' Σιακαβάρας), Σύρος, Μπακάλης, Πλαβούκος, Βασιλείου, Πάνος (71' Σερέπας), Γεωργιάδης (63' Σκόνδρας), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Αρκουμάνης.
Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καφές, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Πέρεζ, Μπαργκάν (89' Μάνος), Ιωάννου (46' Κόστλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου