Τελευταία Νέα

23/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (0-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία ξεκούραστη νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανσερραϊκό να είναι καλύτερος στα πρώτα λεπτά και να χάνει 1-2 ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμούς και με το γκολ του Νικλητσιώτη έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για πρόκριση.
Μετά το δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό, μάλιστα, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα για να κάνουν καλά Χριστούγεννα.
Στοιχεία αγώνα:
Συνθέσεις:
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (69' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (Παντελιάδης 59'), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Τριανταφύλλου), Σερέκας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (Ντάσιος 63'), Τσουκαλάς, Γεωργίου (Βίλα 69'), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81' Ιωάννου), Ίλιτς.
Σκόρερ: Νικλητσιώτης (σουτ 34'), Ίλιτς (σουτ 56').
Κάρτες: Καρακώστας (κίτρινη), Τσούτσης (κίτρινη), Καρασαλίδης (κίτρινη), Πάντος (κίτρινη).

Το παιχνίδι.

Ο αγώνας είχε εξαιρετικό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τον Πανσερραϊκό να έχει δυο μικροευκαιρίες με τους Ανάκογλου και Κιάσσο, όμως τα σουτ που επιχείρησαν πέρασαν άουτ. Η πρώτη σπουδαία φάση του αγώνα έγινε στο 16ο λεπτό, με τον Ντε Βινσέντι να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον Ίλιτς να περιμένει μόνος δίχως αντίπαλο στο ύψος της μικρής περιοχής.
Ο Αργεντινός ωστόσο αντί να του δώσει πάσα τελείωσε μόνος τη φάση, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ και τον συμπαίκτη του να του κάνει παρατηρήσεις. Στο 25ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει.
Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, με τον Κόντο να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ από καλή θέση και τον Ταμπάση να μπλοκάρει δύσκολα.

Νικλη... γκολ.

Ο "Άγιαξ" άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με τον νεαρό Νικλητσιώτη, ο οποίος με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή κι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικό πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κουτζαβασίλη.
Καθάρισε στο ξεκίνημα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του ΠΑΣ, καθώς μετά από κάθετη μπαλιά του Λίλα ο Ίλιτς βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-0 για τον "Άγιαξ".
Στο 89ο λεπτό ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στο 2-1 με τον Κιάσσο που πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Ταμπάσης έδιωξε σε κόρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου