Τελευταία Νέα

19/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 1-1 (0-2).

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου.
Ο Πανθρακικός πήρε αυτό που ήθελε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στην Νίκη Βόλου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 και προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει το προβάδισμα από το πρώτο ματς (2-0 στην Κομοτηνή). Στην 4η φάση του θεσμού ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν βοηθούσε και πολύ ο κακός αγωνιστικός χώρος του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν κυρίως στον χώρο του κέντρο με τη Νίκη να είναι λίγο πιο δραστήρια και να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.
Αρχικά ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ουέλινγκτον από το ύψος του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ το οποίο ήταν άστοχο και έτσι το πρώτο 45άλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
"Καθάρισε" την πρόκριση.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να πετύχουν γκολ.
Αυτό το έκανε πρώτος ο Πανθρακικός και ουσιαστικά "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση. Στο 57' η ομάδα της Κομοτηνής βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Βαϊρουά και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Μετά το γκολ αυτό η Νίκη η οποία πλέον δεν είχε τίποτα να χάσει βγήκε στην επίθεση, ούτως ώστε να πετύχει και αυτή ένα τέρμα.
Έτσι στο 61' μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων ο Κυριάκος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο Πανθρακικός στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης είχε την υπεροχή και έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 85' όταν ο Μίνγκας έκανε το σουτ με τον Βούρα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον Πανθρακικό να παίρνει το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο διαιτητής του αγώνα Κουτσιαύτης (Άρτας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ριζογιάννη, Μκρτσιάν Μίνγκα και Γωνιάδη.
Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58' Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75' Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70' λ.τρ. Σκούφαλης), Σαμαράς.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80' Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72' λ.τρ. Γωνιάδης), Μουνάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου