Τελευταία Νέα

22/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 4-1 (0-0).

Ο Αστέρας Τρίπολης καθάρισε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕΛ.
Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός και κέρδισε εύκολα την ΑΕΛ με 4-1. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν, μετά από αρκετό καιρό, οι Ράγιος - Ναβάρο, που έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα των βυσσινί.
Στοιχεία αγώνα:
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ (78' Κωστούλας), Καλαντζής (77' Περόνε), Ράγιος (60' Πιπίνης , Ντε Μπλάσις, Έγκον, Ναβάρο.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γκαλίτσιος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πονσέ, Τσιάρας (46' Ζεκίνια), Χασομέρης (46' Ζουρούδης), Δεινόπαππας (63' Φρανκού), Τσιμπάμπα.
Σκόρερ: Ναβάρο (12' σουτ), Καλαντζής (45' σουτ - 75' σουτ), Ράγιος (50' σουτ) - Φρανκού (82' σουτ).
Κάρτες: Πόνσε (κίτρινη 32').

Εύκολο απόγευμα για τον Αστέρα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως αφεντικό της αναμέτρησης θα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς μπείτε πιο επιθετικά και ευτύχησε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό.
Ο Ράγιος με ατομική ενέργεια ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και πέρασε κάθετη μπαλιά στον Εγκόν, ο οποίος γύρισε μέσα στην περιοχή στον Ναβάρο, που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Σέρεμετ.
Στη συνέχεια οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμούς κι έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Τσιμπάμπα. Ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα, ο χασομέρης γύρισε στον Τσιμπάμπα κι αυτός με εντυπωσιακό σουτ πήγε να νικήσει τον Μπαντή. Ο Έλληνας κίπερ με τη βοήθεια του Μπαρτολίνι αποσόβησε τον κίνδυνο.
Οι Αρκάδες καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση στο 45ο λεπτό, όταν μετά από λάθος των αμυντικών της ΑΕΛ βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. 
* Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος

Ξεκίνημα με γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Αστέρα, αφού στο 50ο λεπτό έκανε το 3-0 με τον Ράγιος, μετά από πάσα του Ναβάρο. Στο 75' οι Αρκάδες πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Καλαντζή να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός ξεπέρασε όμορφα τον Παπαγεωργίου και με όμορφο πλασέ έκανε το 4-0.
Το γκολ της τιμής.
Για την ΑΕΛ μείωσε το σκορ σε 4-1 ένας πρώην Αρκάς (όπως επίσης δυο γκολ πέτυχε ένας πρώην βυσσινί -Καλαντζής-). Ο λόγος για τον Μανουέλ Φρανκού, ο οποίος σκόραρε στο 82ο λεπτό με όμορφη ατομική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου