Τελευταία Νέα

24/12/12

«Ρώσος» Φώτης ο Κατσικάρης!


Τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας είναι και επίσημα ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Έλληνας προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ και θα οδηγήσει τους Ρώσους στο Eurobasket 2013.


Ο Κατσικάρης μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού Ρωσία και Ελλάδα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο Eurobasket της Σλοβενίας.

Το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή είναι για τέσσερα χρόνια. Λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει σε προπονητές ομάδων της ACB να εργάζονται παράλληλα σε εθνικές ομάδες, η ρωσική ομοσπονδία έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπιλμπάο να διακόπτει το συμβόλαιο με τον Έλληνα τεχνικό κάθε καλοκαίρι και να υπογράφει καινούριο στη συνέχεια με τους Βάσκους.

«Η πρόσληψη στην εθνική Ρωσίας αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρωσία, όπου έχω ήδη πολλούς φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της ομοσπονδίας που με επέλεξε για τη θέση. Το ρωσικό μπάσκετ είναι σε άνοδο, όπως φάνηκε από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος», ήταν τα πρώτα λόγια του Φώτη Κατσικάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου