Τελευταία Νέα

20/12/12

KAE Παναθηναϊκός : Έκλεισε τον Τζέιμς Γκιστ ,επιστρέφει στην Ισπανία ο Άντι Πάνκο!

Ο Παναθηναϊκός έβαλε το χέρι στην τσέπη και ο Γκιστ έρχεται την Παρασκεύη στην Αθήνα, με τον Πάνκο να ακολουθεί τον αντίθετο δρόμο.
Ο Αμερικανός άσος μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μάλαγα οδήγησαν τελικά σε συμφωνία.
Το "σκληρό" πόκερ που παίχτηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές απέδωσε καρπούς, με τον Πάνκο τελικά να πηγαίνει στη Μάλαγα που πείστηκε να υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα χρονιά στο συμβόλαιο του παίκτη.
Ο Πάνκο πλέον θα λάβει το ποσό των 400.000 ευρώ από τη Μάλαγα και τις 50.000 που προέβλεπε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για να μείνει ελεύθερος, καθώς είχε υπογράψει κλειστό διετές το περασμένο καλοκαίρι.
Έτσι, λοιπόν, ο Άντι Πάνκο επιστρέφει στην Ισπανία και ο Τζέιμς Γκιστ θα βρίσκεται εδώ τις επόμενες ημέρες.
Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως υπάρχει ικανοποίηση και από τις τέσσερις πλευρές (των παικτών και των ομάδων) και ότι άμεσα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.
Ο Γκιστ, θα βρίσκεται μέχρι το Σάββατο στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις (28/12), στην πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Η καριέρα του:
Από το 2008 και μετά ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίζεται συνεχώς στην Ευρώπη έχοντας περάσει από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα (ιταλικό, ρωσικό, τουρκικό και ισπανικό) μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.
Είναι παίκτης αλτικός,που βοηθάει πολύ στην άμυνα, τρέχει καλά το γήπεδο, είναι γρήγορος και παίζει για την ομάδα. Δεν διακρίνεται όμως για την ευστοχία του από μακριά και άλλωστε γι' αυτό μπήκε στη μαύρη λίστα του Γιάσμιν Ρέπεσα στη Μάλαγα.
Ο Γκιστ θα πάρει τη θέση του Πάνκο ο οποίος ως παίκτης είχε τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά (πολύ καλός σουτέρ, πιο σοφτ όμως στις επαφές).
Ο Γκιστ γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1986 στην αεροπορική βάση του Ινσιρλίκ, στα Άδανα της Τουρκίας και η οικογένειά του ήταν η πρώτη αμερικανική που απέκτησε παιδί στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ξεκίνησε την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος για το Mεριλαντ (2004-2008), ενώ το 2008 επελέγη στην 57η θέση του β' γύρου στα ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Δείτε βίντεο με τον Τζέιμς Γκιστ:
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου