Τελευταία Νέα

31/1/13

4η φάση (Φάση των 16) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Κέρκυρα - Λεβαδειακός 0-1 (1-2).

Με δεύτερη νίκη, χάρη στο γκολ του Ροζέριο Μάρτινς, ο Λεβαδειακός απέκλεισε την Κέρκυρα και συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Με δύο νίκες πέρασε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος ο Λεβαδειακός, καθώς μετά το 2-1 επί της Κέρκυρας στη Λιβαδειά, νίκησε με 1-0 την ομάδα του Άκη Μάντζιου και στο νησί των Φαιάκων.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Ροζέριο Μάρτινς στο 32ο λεπτό, σε έναν αγώνα που είχε ελάχιστες φάσεις και μόνο δύο ενδιαφέροντα πεντάλεπτα.
Μετά από κάποιες ακίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στα πρώτα 25 λεπτά, ακολούθησε ένα "ζεστό" πεντάλεπτο από πλευράς Λεβαδειακού. Στο 28', οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Στρατηλάτη, όταν ο Κόρμπος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γεωργίου πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αρμένης με νέα κεφαλιά πάνω στη γραμμή, απομάκρυνε την μπάλα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ροζέριο Μάρτινς δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά ο Στρατηλάτης ήταν σε ετοιμότητα και απέτρεψε το γκολ. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο τρία λεπτά αργότερα (32'), όταν ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση των αμυντικών στη σέντρα του Ακόστα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
Πιο δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα, που έχασε δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό. Στο 50' ο Ντινιωτάκης νικήθηκε από τον Κασμερίδη στο σουτ που επιχείρησε, ενώ αμέσως μετά ο Γιάντσης αστόχησε σε ένα σουτ έξω από την περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα άνηκε και πάλι στους Φαίακες, με τον Τσοκάνη να δοκιμάζει στο 54' ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.
Συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Στάμου, Πετρούσης, Αρμένης, Κρητικός, Ηλιάδης (71' Αθανασίου), Γιάντσης, Βασιλόγιαννης (60' Μοσχάκης), Τσοκάνης, Κυβελίδης (46' Ντινιωτάκης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (46' Ρομέου), Πόι (56' Μαχαίρας), Ακόστα, Μάρτινς, Βασιλείου (73' Μίλιεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου