Τελευταία Νέα

30/1/13

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Κοντοέ!

Παίκτης του Αστέρα είναι ο Γιάννης Κοντοές, με την ομάδα της Τρίπολης να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Μετά την ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Κοντοέ, με τον 26χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με τους Αρκάδες μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Οι Αρκάδες μετά τους Κάφα, Σέττι και Ουρτάδο, έκαναν δικό τους και τον Γιάννη Κοντοέ που πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. Ο Κοντοές υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.
Η ανακοίνωση: 
"Μετά τους Κάφα, Σέττι, Ουρτάδο, ο Γιάννης Κοντοές αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Ο Γιάννης Κοντοές γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1986, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 71 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Φωστήρα, Αγ. Δημήτριο, συμμετέχοντας συνολικά σε 131 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη".
Oι πρώτες του δηλώσεις:
"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, μία υγιέστατη ομάδα που ο πρόεδρος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για αυτήν, με έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή που τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου και μία ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι είναι δύο, η έξοδος στην Ευρώπη και η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος.
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".
Ο Κοντοές θα πάρει τη φανέλα με το Νο 33 ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αστέρας αποτελεί την έκτη ομάδα στην καριέρα του μετά από Άγιο Δημήτριο, Φωστήρα, Αθηναϊκό, Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου