Τελευταία Νέα

31/1/13

ΑΕΚ : Aνακοίνωσε τον Δημήτρη Ανάκογλου!

Με κίνηση "ρουά ματ" η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε στα... κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό και ενώ ο παίκτης τα είχε βρει σε όλα με τους πράσινους, τελικά έγινε και επίσημα παίκτης του δικεφάλου για τα επόμενα 3,5 χρόνια!
Θρίλερ με... happy end ήταν αυτό που έζησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς από το πρωί της Πέμπτης (31/1) ο Δημήτρης Ανάκογλου πλησίαζε ολοένα στον Παναθηναϊκό. Μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (30/1) η ΑΕΚ έκανε μπάσιμο προς τον ποδοσφαιριστή και ξεκίνησε ασφυκτική πίεση προκειμένου να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού με τον οποίο ο παίκτης είχε δώσει τα χέρια.
Το πρωί της Πέμπτης, και κυρίως το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Δημήτρης Ανάκογλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πλησίαζε στους πράσινους. Το μεσημέρι πήρε άδεια από τον Πανσαρραικό προκειμένου να κατέβει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους πράσινους.
Κίνηση ματ της διοίκησης.
Και ενώ ο παίκτης βρισκόταν στα γραφεία του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ αύξησε την προσφορά της και σε συνδυασμό με τα όσα άκουσε από τους πράσινους, ο Ανάκογλου σηκώθηκε και έφυγε προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης.
Ουσιαστικά, αυτό ήταν και το τέλος με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του δικεφάλου είχαν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ήταν αποφασισμένοι ο παίκτης να μην φύγει από το ραντεβού αν δεν υπογράψει.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό έως τις 30/6/2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου