Τελευταία Νέα

28/1/13

Πλατανιάς : Τέλος ο Χρήστος Παληγεώργος!


Παρελθόν αποτελεί από τον Πλατανιά ο Χρήστος Παληγεώργος, καθώς οι Χανιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη και τον αποχαιρέτισαν ως φίλο.
Χωριστούς δρόμους ακολουθούν από σήμερα Πλατανιάς και Χρήστος Παληγεώργος. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο αμυντικό και τον αποχαιρέτισαν ως φίλο, έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, στα οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο των Κρητικών σε τρεις κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:
"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της -κοινή συναινέσει- με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Παληγεώργο. Ο Χρήστος Παληγεώργος συνέδεσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, την τελευταία πενταετία, με τις λαμπρότερες επιτυχίες της ομάδας του Πλατανιά, όντας βασικό μέλος της ομάδας που ανέβηκε τρεις κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια, φτάνοντας φέτος να αγωνίζεται στη Super League.
Ο Χρήστος Παλεγεώργος προσέφερε πραγματικά πολλά στην ομάδα του Πλατανιά. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς τον αποχαιρετά ως φίλο, τον ευχαριστεί θερμά και ειλικρινά για την ουσιαστική – σημαντική προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται από καρδιάς προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου