Τελευταία Νέα

31/1/13

Στην Λεβάντε o Λουκάς Βύντρα!

Ο Λουκάς Βύντρα συμφώνησε με την Λεβάντε, η οποία μετά από λίγη ώρα τον ανακοίνωσε.
Την Τετάρτη ο Λουκάς Βύντρα συμφώνησε για τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.
Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι βραδινές φήμες περί πρότασης από την Ισπανία ύψους 500.00 ευρώ. Το πρωί μεταδόθηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι ο Βύντρα όχι μόνο έχει πρόταση, αλλά θα ταξιδέψει στην Ισπανία.
Μετά από λίγη ώρα ήρθε η επιβεβαίωση των πληροφοριών, η οποία έκανε λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για 1 1/2 χρόνο! Το μεσημέρι (11.30) ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο.
Η ομάδα του Νίκου Καράμπελα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού για τους "32" Γιουρόπα Λιγκ, όμως ακόμα κι αν υπογράψει ο Βύντρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς έπαιξε στους ομίλους με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
"Η Λεβάντε ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντρα μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ο κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ξεκίνησε να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία με τον Πανηλειακο, το 2003-04 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος. Ο Βύντρα έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Αναμένεται στην Ισπανία στις 14:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου