Τελευταία Νέα

17/2/13

22η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-0

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, όλες στο πρώτο μέρος, βαρύ αγωνιστικό χώρο, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο "Χ" (0-0) για πέμπτη συνεχόμενη φορά!
Το παιχνίδι χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο είχαμε αρκετές φάσεις, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, με τον Κυριακίδη του Λεβαδειακού να πραγματοποιεί εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Στην επανάληψη ωστόσο η ποιότητα έλειψε (έπαιξε ρόλο ο βαρύς αγωνιστικός χώρος), με τον Ατρόμητο να έχει μεν την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει φάση.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Λιβαδειάς.
Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (Χίου).
Βοηθοί: Φαντόπουλος Νικόλαος (Πειραιά), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας).
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγεχόν (Μάρτινς 70'), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γεωργίου, Κόρμπος (Μαχαίρας 88'), Πόι, Μεντί, Ακόστα (Ρομέου 77').
Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (Γκαρσία 84'), Επστάιν (Ουντότζι 69'), Καραγκούνης (Ναπολεόνι 71'), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος.
Κάρτες: Ακόστα (κίτρινη 62'), Γιαννούλης (κίτρινη 64'), Μπρίτο (κίτρινη 75'), Κόρμπος (κίτρινη 81'), Βασιλείου (κίτρινη 93').

Πιο δυνατά ο Ατρόμητος.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να χρειαστούν λόγο χρόνο για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα. Ο Ατρόμητος λοιπόν είχε ένα καλό δεκάλεπτο (19',29') με τον Μάντζιο αρχικά να κάνει ένα δυνατό σουτ και τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Μπρίτο έκανε μία σέντρα σουτ, πάλι ο Έλληνας κίπερ έδιωξε με δυσκολία, ενώ ο Μπρίτο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Ανέβηκε ο Λεβαδειακός.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Ακόστα, Καγιεχόν. Αρχικά ο Αργεντινός, που βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα διαγώνιο σουτ, με τον Ράντμαν να αποκρούει με υπερένταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα (40') ήταν η σειρά του Ισπανού να απειλήσει με δυνατό σουτ και τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να διώχνει εκ νέου.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κυριακίδη να κάνει σημαντική απόκρουση σε τετ α τετ με τον Εσπτάιν, κρατώντας έτσι το μηδέν στην άμυνα του.

Και πάλι ο Κυριακίδης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία. Ο Μπρίτο έκανε τις ντρίμπλες και δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση, με τον Κυριακίδη να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Ατρόμητος πίεσε με ανορθόδοξο τρόπο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου