Τελευταία Νέα

24/2/13

23η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τρία δοκάρια, δημιούργησε ευκαιρίες όμως για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε στο 0-0. Αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΣ. 
Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο στην έδρα του Ολυμπιακού, δεν έχει καταφέρει να ξαναστείλει την μπάλα στο πλεκτό του αντιπάλου εδώ και τρεις αγωνιστικές!
Το ευχάριστο για την ομάδα του Περιστερίου είναι πως όχι μόνο δεν βάζει αλλά ούτε δέχεται γκολ και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Περιστεριώτες ήταν σαφώς ανώτεροι σ' όλη τη διάρκεια του ματς, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως τελικά δεν στάθηκαν τυχεροί και δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Έτσι αγνοούν το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ δεν παρουσίασε το γνωστό καλό του πρόσωπο, είχε ρόλο κομπάρσου και παίζοντας παθητικό ποδόσφαιρο κατάφερε με νύχια και με δόντια να κατακτήσει έναν βαθμό. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.
Μ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 4η θέση διατηρώντας το +6 από τον ΠΑΣ και οι δύο ομάδες διατηρούνται σε τροχιά Ευρώπης.

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: Περιστερίου.
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου).
Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (46' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (46' Ουντότζι), Επστάιν (64' Ναπολεόνι), Μάντζιος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Κοροβέσης, Βίλα, Γιάκος (50' Γεωργίου), Ίλιτς (64' Ντε Βινσέντι).
Κίτρινες: 69' Ταυλαρίδης, 90+' Δημούτσος / 32' Βίλα, 66' Μιχαήλ, 80' Οικονόμου, 90+3' Ταμπάσης.

Ο αγώνας:

Ένα από τα πιο δυνατά ξεκινήματα της σεζόν πραγματοποίησε ο Ατρόμητος του Νίκου Αναστόπουλου, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη και οι κόποι του δεν απέφεραν καρπούς. Η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε σε φουλ ρυθμούς και με το πόδι στο γκάζι για 16-17 λεπτά, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μετατράπηκαν σε γκολ.
Ο Μάντζιος είχε τρεις καλές στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει, όμως στην πρώτη ήταν άστοχος (7'), ενώ στις υπόλοιπες δύο (12', 16') σημάδεψε το δοκάρι του Ταμπάση και δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Την υπόλοιπη μισή ώρα, ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, να μειωθούν οι ευκαιρίες και να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Νίκος Αναστόπουλος προχώρησε σε δύο αλλαγές που έκαναν πιο επιθετική την ομάδα του και ο Ατρόμητος ήταν και πάλι το μεγάλο αφεντικό της αναμέτρησης. Οι Περιστεριώτες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, πίεσαν τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως είχαν μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.
Ο Ουντότζι ήταν άστοχος στο 53', το ίδιο και ο Ταυλαρίδης στο 56', ενώ ο προπονητής του Ατρομήτου τα έπαιξε όλα για όλα βάζοντας τον Ναπολεόνι στη θέση του Επστάιν στο 64'. Στη συνέχεια, είδαμε δύο μεγάλες μονομαχίες ανάμεσα στον Ουντότζι και τον Ταμπάση. Στην πρώτη (66') ο πορτιέρο του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ ένα φάουλ του Ουντότζι, ενώ στη δεύτερη και πάλι ο Ταμπάσης έδιωξε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι έκαναν υπερπροσπάθεια και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, όμως ούτε ο Ναπολεόνι νίκησε τον Ταμπάση στο 75', ούτε ο Ιγκλέσιας ήταν εύστοχος στο 80' και γενικότερα η πίεση δεν απέφερε καρπούς στους Περιστεριώτες που έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ.

MVP της αναμέτρησης:

Εκτός από την ατυχία, οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου είχαν άλλο ένα εμπόδια να υπερπηδήσουν για να φτάσουν στη νίκη. Το όνομά του είναι Χαράλαμπος Ταμπάσης. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και όποτε χρειάστηκε κράτησε καθαρή την εστία του, χαρίζοντας ένα βαθμό στην ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ψάχνει απελπισμένα ένα γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου, μάταια όμως. Ειδικά σήμερα είχε αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα για να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε. Περιμένουμε να γίνει ξανά πρωταγωνιστής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου