Τελευταία Νέα

17/2/13

KAE Ολυμπιακός : Κλείνει τον Ντορόν Πέρκινς!


Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντορόν Πέρκινς καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ.

H αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη ολοκληρώθηκε και εκτός τρομερού απροόπτου αυτός θα είναι ο Ντόρον Πέρκινς. Ο 30χρονος γκαρντ ύψους 1.91 είναι ο παίκτης που καλείται να καλύψει το κενό του 22χρονου γκαρντ.
Οι Πειραιώτες εντός των επόμενων 24ωρων θα ανακοινώσουν την απόκτηση του για να προλάβουν την προθεσμία της Ευρωλίγκας και να τον έχουν στη διαθεση τους στον δεύτερο γύρο του TOP-16. Όπως ειναι λογικό ο παίκτης θα έρθει στη χώρα μας εντός της εβδομάδος και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνιδι με την Κάχα Λαμποράλ.
Το βιογραφικό του Αμερικανού γκαρντ:
Ο Πέρκινς διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκη εμπειρία. Συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό τη σεζόν 2006-2007 στην Όλντενμπουργκ. Την επόμενη σεζον επαιξε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μπρι πριν πάει στη ΜακάμπΙ Χάιφα με την οποία έκανε εξαιρετική σεζόν. Από εκεί έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την «ομάδα του λαού» έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά προς το τελος της δεύτερης τραυματίστηκε. Πέρασε από Καντού και Ντόνετσκ πριν πάει στην Κίνα για να φορέσει τη φανέλα της Φοσάν. 
Τη σεζόν (2010-11) που έπαιξε με τους Ισραηλινούς στον τελικό της Ευρωλίγκας είχε ανά παιχνίδι 9,5 πόντους, 3,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 30 λεπτά χρόνου συμμετοχής.
Πρόκειται για εξαιρετικό αμυντικό, ο οποιός μπορεί να δώσει λύσεις και στην επίθεση, αλλά δεν πρόκειται για καθαρόαιμο σκόρερ.
Δείτε βίντεο με τον Ντορόν Πέρκινς:
                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου