Τελευταία Νέα

30/3/13

27η Aγωνιστική Super League : Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1


Μια στιγμή αδράνειας έφτανε για να κάνει ο Παναθηναϊκός νέα "γκέλα" στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πλατανιά με γκολ του Ναζλίδη. Μονότερμα έπαιξε η ομάδα του Φάμπρι μετά το γκολ που δέχθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Ούτε η παρουσία του μεγάλου Έρικ Καντονά στο ΟΑΚΑ δεν έφτασε στον Παναθηναϊκό για να ξορκίσει τον φετινό του "κακό δαίμονα" τον Πλατανιά.
Η ομάδα του Φάμπρι πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας στο ξεκίνησε του αγώνα και ηττήθηκε με 1-0 από την ομάδα των Χανίων με το γκολ που πέτυχε ο Ναζλίδης. Στην συνέχεια οι πράσινοι έπαιξαν μονότερμα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δίκαια διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη που δεν δόθηκε.
Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο τέταρτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια η ομάδα του Φάμπρι έπαιξε μονότερμα την ομάδα των Χανίων είχε την κατοχή είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το γκολ, ενώ δεν τις δόθηκε και ένα πέναλτι σε χέρι του Πορτουρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και με τις αλλαγές του Φάμπρι, έγινε ακόμη πιο πιεστικός προς τα καρέ του Πλατανιά, αλλά δεν μπορούσε να βρει ανοιχτούς τους διαδρόμους προς την εστία του Κηπουρού και να πετύχει το γκολ. Από την άλλη ο Πλατανιάς που δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα αμύνθηκε μαζικά και πήρε την πολύ μεγάλη νίκη φτάνοντας στους 33 βαθμούς.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: ΟΑΚΑ.
Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου).
Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας (69' Ντίνας), Καζιγιάμα, Εσπάρθα (46' Κουίνσι), Τοτσέ (46' Φιγκερόα).
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Γιάννου (72' Γιακουμάκης), Στόλερ, Τετέ (61' Μαραγκουδάκης), Μπέλιτς (40' Δέντσας), Ναζλίδης, Δημήτρης, Αναστασάκος
Κίτρινες κάρτες: Μαρίνος (38', Παναθηναϊκός), Ζέκα (88', Παναθηναϊκός) -Κανακούδης (65', Πλατανιάς), Μαραγκουδάκης (75', Πλατανιάς).
Σκόρερ: Ναζλίδης (4', Πλατανιάς).
Ψυχρολουσία και μονότερμα.
Ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα τις αναμέτρησης δέχθηκε την ψυχρολουσία από τον Πλατανιά με το γκολ του Ναζλίδη. Στην συνέχεια έπαιξε μονότερμα την ομάδα των Χανίων, χωρίς να μπορέσει να ισοφαρίσει.
Μόλις στο 4ο λεπτό λοιπόν μετά από σέντρα του Κανακούδη από αριστερά, ο Ναζλίδης έκανε μια ωραία γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καρνέζη και να κάνει το 0-1.
Ο Ναζλίδης είχε ένα ακόμη σουτ στο 12' με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και έκλεισε στα καρέ της την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Στο 20' από την κεφαλιά του Εσπάρθα μπλόκαρε την μπάλα ο Κηπουρός, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (24'), δικαίως ο Παναθηναϊκός φώναξε για πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Τριτσώνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 30΄το σουτ του Καζιγιάμα έφυγε άουτ, ενώ στην συνέχεια οι "πράσινοι" έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 34' από την κάθετη πάσα του Μαυρία στον Σπυρόπουλο, ο τελευταίος έκανε την σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και κατέληξε άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα (35'), ο Μαυρίας σούταρε από καλή θέση και τον Κηπουρό να διώχνει δύσκολα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Συνέχισε την πίεση ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές των Φιγκερόα και Κουίνσι, μπήκε φουριόζος για να καταφέρει να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς ώστε να κάνει την ανατροπή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Πλατανιά.
Στο 50' από το σουτ του Κουίνσι, ο Κηπουρός μπλόκαρε την μπάλα, ενώ την ίδια αντίδραση είχε ο γκολκίπερ του Πλατανιά και στο 56' στο σουτ του Καζιγιάμα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (60'), ο Μαυρίας βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.
Στο 61' οι "πράσινοι" έχασαν διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Κουίνσι προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι έδιωξαν οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος την έστειλε άουτ.
Οκτώ λεπτά αργότερα (69'), πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.
Στο 83' ο Παναθηναϊκός έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μαρίνος στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στον χώρο του πέναλτι ο Κουίνσι σούταρε με τον Κηπουρό να διώχνει με τα πόδια.
Ένα λεπτό αργότερα ο Καρνέζης έσωσε τον Παναθηναϊκό από το δεύτερο γκολ, όταν ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ των "πρασίνων" να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει την μπάλα.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Παναθηναϊκός άσκησε ακόμη μεγαλύτερη πίεση για να καταφέρει τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Έτσι οι "πράσινοι" γνώρισαν την τρίτη τους ήττα φέτος σε τέσσερα ματς (δύο πρωταθλήματος, δύο Κυπέλλου), από την ομάδα του Πλατανιά.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Θωμάς Ναζλίδης είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Πλατανιά πέτυχε το γκολ στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε την πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα των Χανίων.

Η απογοήτευση:

Η επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" μετά το γκολ που δέχθηκαν βγήκαν στην επίθεση δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρουν να διασπάσουν την άμυνα του Πλατανιά και να πετύχουν γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου