Τελευταία Νέα

30/3/13

27η Aγωνιστική Super League : ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Με γκολ των Παπάζογλου και Κουτσινικούλη ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και έκανε το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του στην Super League. Δοκάρι ο Λαμπρόπουλος για τους γηπεδούχους. Ο Γιάκος το γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Super League έκανε ο ΟΦΗ το Σάββατο (30/3) ο οποίος νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στο πλαίσιο της  27ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το "τρίποντο" και το πήρε με τα γκολ των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο. Ο ΠΑΣ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85' με το γκολ του Γιάκου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές και το γκολ με τον Παπάζογλου. Αντίθετα ο ΠΑΣ δεν παρουσιάστηκε όπως στα προηγούμενα ματς είχε αρκετά προβλήματα και απείλησε μόνο στο τέλος του ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε αποφασισμένος και με "καθάρισε" την υπόθεση νίκη με το γκολ του Κουτσιανικούλη, ενώ είχε και δοκάρι, αλλά και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Ο ΠΑΣ ξύπνησε αργά και το μόνο που έδειξε ήταν ένα καλό οκτάλεπτο στο τέλος όπου μείωσε και με τον Γιάκο.
Με τη νίκη του αυτή ο ΟΦΗ έφτασε στους 31 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους 38 βαθμούς.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".
Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/Δημόπουλος (Μακεδονίας), Χ. Κουλα (Μακεδονίας).
Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54' Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88' Περογαμβράκης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85' Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83' Νικλητσιώτης).
Κίτρινες κάρτες: Παπαζογλου (18', ΟΦΗ), Λαμπρόπουλος (18', ΟΦΗ), Μακρής (25', ΟΦΗ).
Σκόρερ: Παπαζογλου (17', ΟΦΗ), Κουτσιανικούλης (64', ΟΦΗ)-Γιάκος (85', ΠΑΣ Γιάννινα).
Καλύτερος ο ΟΦΗ στο πρώτο.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές και το γκολ με τον Παπάζογλου.
Στο 12' Ο Παπάζογλου δοκίμασε ένα σουτ από καλή θέση με τον Φεγκρούς να διώχνει, την μπάλα, ενώ μετά από πέντε λεπτά (17') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
Ο Παπάζογλου έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ ο Φεγκρούς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 1-0 για τον ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με το σουτ του Μακρή να φεύγει άουτ. Ο ΠΑΣ στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, παρά την υπεροχή που είχε ο ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι, στο 39' από την κεφαλιά του Λίλα ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 42' από την κεφαλιά του Κολοβέτσιου η μπάλα έφυγε άουτ.
"Καθάρισε" στο δεύτερο.
Ο ΟΦΗ που ήταν αποφασισμένος να πάρει αυτό το ματς για να παραμένει στην Super League μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 55', από το σουτ του Παπάζογλου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 57' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κουτσιανικούλη.
Δύο λεπτά αργότερα (59'), ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν από το σουτ του Λαμπρόπουλου η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Φεγκρούς και απομακρύνθηκε.
Ότι δεν κατάφερε ο Λαμπρόπουλος το πέτυχε ο Κουτσιανικούλης στο 64'. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μπήκε από δεξιά στην περιοχή του ΠΑΣ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 73' ο Κουτσιανικούλης είχε μια ακόμη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, αλλά από το σουτ του μπλόκαρε την μπάλα ο Φεγκρούς, ενώ στο 75' το σουτ του Μακρή ήταν άστοχο.
Ο ΟΦΗ στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να ανέβει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο να πετύχει γκολ και να αγχώσει τους γηπεδούχους.
Στο 85' ο Γιάκος βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε και το σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γουναρίδη για να κάνει το 2-1.
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ άσκησε μεγαλύτερη πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ να παίρνει την πολύ μεγάλη νίκη με 2-1.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο επιθετικός του ΟΦΗ με το γκολ που σημείωσε άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απογοήτευση:

Ο Ντε Βινσέντι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεν έδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο των περασμένων παιχνιδιών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του ΠΑΣ να μην έχει καλή ανάπτυξη στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου