Τελευταία Νέα

31/3/13

27η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 0-0

Στο μηδέν έμειναν Ξάνθη και Ατρόμητος με τις δύο ομάδες, όμως, να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παραμένει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ η ακριτική ομάδα, απόσταση ασφαλείας από ΠΑΣ οι Περιστεριώτες.
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο, με την ισοπαλία να μη βολεύει τους γηπεδούχους που είχαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση νίκης.
Ο αγώνας είχε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Πηγαδίων.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών).
Βοηθοί: Κωστάρας, Δημητριάδης.
Συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60'), Σολτάνι (Ράνος 86'), Μάνταλος (Ντάνι 68')
Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65'), Μπρίτο, Σουμπίιο (Καραγκούνης 83'), Μάντζιος
Κίτρινες: Φυτανίδης.
Δυνατά ο Ατρόμητος και φινάλε Ξάνθης.
Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Ουντότζι έπιασε μια κεφαλιά και ο Λοντίγκιν μπλόκαρε την μπάλα. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Λαζαρίδη να πάρει μία ακόμη κεφαλιά, αλλά χωρίς να βρει στόχο.
Οι δύο φάσεις που έγιναν στην αρχή μπορεί να έδωσαν κάποιες ελπίδες για καλό θέαμα, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Για τα επόμενα 20 λεπτά γινόταν μόνο παιχνίδι κέντρου και τόσο η Ξάνθη όσο και ο Ατρόμητος δεν έκαναν τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την μπάλα στην κατοχή τους το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια φάση.
Στο 30' ο Λοντίγκιν με γρήγορη έξοδο πρόλαβε τον Μάντζιο και αποσόβησε γρήγορα τον κίνδυνο. Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Ακρίτες, οι οποίοι επιχείρησαν να απειλήσουν επί της ουσίας για πρώτη φορά στο 35' με σουτ του Γούτα, το οποίο κόντραρε. Τρία λεπτά μετά ο Φλίσκας δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο, στην τελευταία επί της ουσίας προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου που χρίζει αναφοράς.
Ο μοιραίος Ναπολεόνι.
Μπορεί το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο να ήταν πολύ κακό κατά διαστήματα, όμως, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Ο Ατρόμητος ήταν και πάλι εκείνος που απείλησε πρώτος με τον Ναπολεόνι να έχει ένα άστοχο σουτ στο 54'. Ο Ιταλός αποδείχτηκε λίγο μετά μοιραίος για τους Περιστεριώτες, αφού από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Η Ξάνθη με τον Μαρσελόνιο επιχείρησε να απαντήσει, όμως, ο Ράντμαν απέκρουσε το σουτ του Βραζιλιάνου. Η συνέχεια δόθηκε άστοχη προβολή του Γούτα, ενώ ενδιάμεσα ο Ναπολεόνι είχε δοκιμάσει άλλο ένα σουτ. Κατά τα άλλα ευκαιρίες δεν γίνονταν, αφού οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους.
Ο λόγος στα στημένα.
Την πρώτη του πολύ καλή επέμβαση έκανε στο 78' ο Λοντίγκιν, ο οποίος κλήθηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του αποκρούοντας απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε λίγο μετά κεφαλιά του Φυτανίδη, ενώ είδε τον Ράντμαν να πραγματοποιεί επίσης εξαιρετική επέμβαση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ. Ένα καλό σουτ του Ντάνι κι ένα του Σουμπίνιο ήταν οι τελευταίες προσπάθειες των δύο ομάδων, οι οποίες δεν σκόραραν εν τέλη.
MVP: 
Οι δυο τερματοφύλακες. Μπορεί οι φάσεις να μην ήταν πολλές, αλλά όταν χρειάστηκε, Γιούρι Λοντίγκιν και Βέλιμιρ Ράντμαν πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Αδύναμος κρίκος: 
Το μέτριο έως κακό θέαμα. Πολλά λάθη από τις δυο ομάδες, λίγες οι φάσεις, με το 0-0 να δείχνει δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου