Τελευταία Νέα

19/5/13

2η Aγωνιστική των Play off της Super League : Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 2-1

Και όμως είναι ακόμα εδώ!
Ο Αστέρας Τρίπολης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1, φτάνοντας τους πέντε πόντους στο μίνι πρωτάθλημα των Play offs.
Ωραίο παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ στο 22ο λεπτό, όμως ο αρχηγός των Αρκάδων (Ράγιος) έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου.
Η ολική ανατροπή ήρθε στο 63' με τον Χρήστο Καλαντζή που γι ακόμα μία φορά δικαίωσε τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος επέμενε για την απόκτηση του.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας).
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμέρλης, Κοντοές, Ουσέρο, Άλβαρες (Φραγκουλάκης 46'), Ντε Μπλάσις, Καλαντζής, Ναβάρο (Σέτι 79'), Ράγιος (Μπακασέτας 70').
Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (Κούτσι 78'), Μπρίτο (Ουντότζι 61'), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (Καραγκούνης 68'), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι.
Σκόρερ: Ράγιος (41' πέναλτι), Καλαντζής (σουτ 63') - Ναπολεόνι (22' σουτ).
Κάρτες Κοντοές (κίτρινη 31'), Γιαννούλης (40' κίτρινη), Τσαμπούρης (κίτρινη 74').
Πάνω κάτω η μπάλα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση. Στο 8ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ με τον Σουμπίνιο, όταν με ατομική ενέργεια ελευθερώθηκε και δοκίμασε το πόδι του, με τον Φούλοπ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Γκολάρα και πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τους Σουμπίνιο, Πίτου και Ναπολεόνι να είναι ανεβασμένοι ειδικά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Παράσχο. Ο Ιταλός άσος μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με απίστευτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και προς τα δεξιά. 
Ο Ατρόμητος άγγιξε δυο φορές το 2-0 με τον Σουμπίνιο. Αρχικά ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στη συνέχεια μετά από πάσα του Πίτου βρέθηκε φάτσα με τον Φούλοπ, όμως πλάσαρε έξω!
Λάθος του Γιαννούλη.
Ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα στο 41ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράγιος. Ο Σανκαρέ πήρε μία κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έλληνας άσος έβαλε κάπως περίεργα τα χέρια του με αποτέλεσμα να βρει η μπάλα πάνω.

Καλαντζής ο λυτρωτής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι πιο προσεκτικές στην άμυνα, όμως ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι Αρκάδες μάλιστα πέτυχαν την ανατροπή στο 63ο λεπτό, όταν ο Ράγιος βρήκε υπέροχα τον Καλαντζή που ξεπέρασε τον Ράντμαν και με πλάγιο πλασέ έκανε το 2-1.
Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 2-2 στο 76ο λεπτό, όταν ο Ιγκλέσιας μόνος πήρε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία του Φούλοπ.
MVP :
Ο Ρούμπεν Ράγιος ευστόχησε από τα 11 μέτρα και ισοφάρισε για τον Αστέρα, ενώ έβγαλε την ασίστ για τον Καλαντζή στο 2-1.
Αδύναμος κρίκος: 
Ο Λεάντρο Αλβάρεζ συνέχισε τα λάθη και στο σημερινό ματς (από το δικό του προήλθε η γκολάρα του Ναπολεόνι) και δικαίως έγινε αλλαγή στο 46', με τον Φραγκουλάκη να τον αντικαθιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου