Τελευταία Νέα

22/5/13

3η Aγωνιστική των Play off της Super League : ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1

Πρώτη ισοπαλία στα φετινά πλέι-οφ καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ και Ατρόμητο στους "Ζωσιμάδες" δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Κορυφαίος ο Φεγκρούς, με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες.
Ένα από τα ωραιότερα ματς του φετινού πρωταθλήματος διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος πάλεψαν μέχρι το φινάλε για τη νίκη, σε ένα ματς που είχε ρυθμό, φάσεις, πάθος αλλά και την πρώτη ισοπαλία στο μίνι πρωτάθλημα (1-1).
Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου παρέμεινε αήττητη φτάνοντας τους 7 βαθμούς, ενώ αυτή του Γιώργου Παράσχου έφτασε τους 4. Την επόμενη αγωνιστική (26/5) θα ξανασυναντηθούν στο Περιστέρι.
Ο Ατρόμητος μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Καραγκούνη (3') και μέχρι το μισάωρο είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον ΠΑΣ που ισοφάρισε με τον Τσουκαλά (34'), αλλά είδε τον Κεϊτά να αποβάλλεται απευθείας στο 42' για "δολοφονικό" μαρκάρισμα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με ορμή και στις αρχές της επανάληψης, με τους Περιστεριώτες να γίνονται το αφεντικό μετά την αποβολή του Ουτόντζι (56'). Ωστόσο έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Φεγκρούς. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ βρήκε δυνάμεις να πιέσει την εστία του Ράντμαν, αλλά ο Ντάσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 84' και έτσι το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή.

Φύλλο Αγώνα:

Γήπεδο: Εθν. Στάδιο Ιωαννίνων ''Οι Ζωσιμάδες''.
Διαιτητές: Σπάθας, Σωτηρόπουλος, Κοντίζας.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9' Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54' Λίλα), Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90' Νάκος), Ίλιτς.
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70' Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60' Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85' Κούτσι).
Γκολ: 34' Τσουκαλάς - 3' Καραγκούνης.
Κίτρινες: 32' Ντε Βινσέντι, 58' Κοροβέσης, 92' Λίλα - 29' Δημούτσος, 32' Ταυλαρίδης, 53' Ουντότζι, 90' Φυτανίδης, 92' Μπρίτο.
Κόκκινες: 41' Κεϊτά - 56' Ουντότζι (2η κίτρ.).
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 3' ο προωθημένος Νάστος (ο οποίος πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ) έπαιξε το ένα-δύο με τον Ουντότζι, γύρισε στον αμαρκάριστο Καραγκούνη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Γιάννη Χριστόπουλο, είδε τον Πάντο να τραυματίζεται με αποτέλεσμα μόλις στο 9' να κάνει την πρώτη του αλλαγή.
Στο 11' ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον... Ιγκλέσιας, αλλά ο Ράντμαν δεν αιφνιδιάστηκε και έσωσε το αυτογκόλ. Ακολούθησε στο 16' μια αντεπίθεση του Ατρόμητου που κατέληξε σε γκολ το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Ναπολεόνι ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι παίκτες του Παράσχου συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2 με τον Ναπολεόνι στο 28'.
Μετά το μισάωρο οι γηπεδούχοι έδωσαν σημεία ζωής και άρχισαν την πίεση στην αντίπαλη εστία. Στο 33' το μακρινό φάουλ του Ντε Βινσέντι έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντμαν. Στην εκτέλεσή του (34'), ο Τσουκαλάς βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε (1-1). Ο ίδιος στο 36' δοκίμασε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Κροάτης πορτιέρο έπεσε και μπλόκαρε σταθερά.
Στο 41' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Κεϊτά είδε απευθείας κόκκινη για "εγκληματικό" μαρκάρισμα στον Δημούτσο. Το ημίχρονο τελείωσε με ένα δυνατό συρτό σουτ του Ντάσιου που μπλόκαρε ο Ράντμαν (44').
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει πιο επιθετική διάθεση παρά τον παίκτη λιγότερο. Στο 54' μάλιστα ένα μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι έφυγε λίγο άουτ. Και δύο λεπτά αργότερα (56') η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Ουντότζι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στο 64' ο Ατρόμητος απείλησε με στημένη φάση, αλλά την προβολή του Ναπολεόνι μπλόκαρε ο Φεγκρούς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (65') ο Μαροκινός πορτιέρο έδιωξε με τα πόδια το κοντινό σουτ του Μπρίτο. Στο 73' και πάλι ο Φεγκρούς σταμάτησε τον Ναπολεόνι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είπε εντυπωσιακό ''όχι'' και στον Σουμπίνιο.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ ήρθε στο 84' όταν ο Ντάσιος σούταρε από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή αλλά ο Μπρίτο έδιωξε σωτήρια ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Βινσέντι δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Ράντμαν. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 85' με το σουτ του Σουμπίνιο που βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι μετέφεραν το ματς στην εστία του Ράντμαν με συνεχόμενα κόρνερ και φάουλ, χωρίς όμως να τον απειλήσουν.

MVP:

Ο Καρίμα Φεγκρούς σταμάτησε 4 φορές μέσα σε διάστημα 9 λεπτών τους παίκτες του Ατρόμητου. Στο χρονικό σημείο δηλαδή (64'-73') που οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να σκοράρουν εξαιτίας του εκπληκτικού Μαροκινού.

Αδύναμος κρίκος:

Θα δώσουμε το "βραβείο" από κοινού σε Κεϊτά και Ουντότζι. Ο πρώτος άφησε την ομάδα του με 10 με ένα αχρείαστο και εγκληματικό μαρκάρισμα, ακριβώς την στιγμή που ο ΠΑΣ είχε πάρει τα ηνία του αγώνα. Ο δεύτερος είδε δύο κίτρινες μέσα σε 3 λεπτά, στερώντας από τους συμπαίκτες του τη δυνατότητα να συνεχίζουν να αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου