Τελευταία Νέα

26/5/13

4η Aγωνιστική των Play off της Super League : Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0


Ο Ατρόμητος μπαίνοντας δυνατά και στα δυο ημίχρονα κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον  μειώνοντας στους δυο πόντους τη διαφορά από την κορυφή.
Καλό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να είναι πιο ουσιαστικός και να παίρνει δίκαια τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του πρώτου μέρος και άνοιξε το σκορ με τον Θανάση Καραγκούνη.
Το ίδιο συνέβη και στην "επανάληψη" με τον Ναπολεόνι να κάνει το 2-0 στην πρώτη φάση μετά την ανάπαυλα. Πλέον ο Ατρόμητος έφτασε στους 8 βαθμούς και θέλει νίκη στην Τούμπα έτσι ώστε να περάσει στην κορυφή.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Περιστερίου.
Διαιτητής: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).
Βοηθοί: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης (Φυτανίδης 46'), Λαζαρίδης, Γιαννούνης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καραγκούνης (Μπάλλας 72'), Ναπολεόνι (Κούτσι 59').
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος (Νάκος 84'), Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (Μπέριος 67'), Γεωργίου, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς (Νικλητσιώτης 74'').
Σκόρερ: Καραγκούνης (σουτ 17'), Ναπολεόνι (σουτ 46').
Κάρτες: Ταυλαρίδης (κίτρινη 19'  κόκκινη-2η κίτρινη 90), Τζημόπουλος (κίτρινη 26' - κόκκινη-2η κίτρινη 90').

Γρήγορος ρυθμός λίγες φάσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τον Ατρόμητο να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να πιέζει επικίνδυνα τον ΠΑΣ. Η πρώτη φάση του αγώνα, όμως, ανήκει στους φιλοξενούμενους που άγγιξαν το 1-0 με τον Γεωργίου. Ο Ίλιτς έκανε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, με τον 26άχρονο άσο να κοντρολάρει και να σουτάρει αμέσως, όμως ο Ράντμαν ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ.
Καρα... γκολ.
Στη συνέχεια η ομάδα του Περιστερίου αύξησε την πίεση της και κατάφερε να σκοράρει με τον Θανάση Καραγκούνη. Μετά από σύγχυση στο κέντρο ο Σουμπίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας και έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον νεαρό επιθετικό.
Αυτός ανέβηκε από τα δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Φεγκρούς. Το ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, οπότε δεν είχαμε σημαντικές φάσεις.

Και ξανά γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο βρήκε όμορφα τον Ναπολεόνι στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτός γύρισε το σώμα του και σούταρε αμέσως, με τη μπάλα να μπαίνει γκολ στο 46'.
Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ στο 62ο λεπτό με τον Φώτη Γεωργίου, όμως ο Ράντμαν τον σταμάτησε ξανά στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βίλα να απειλήσει τον Κροάτη κίπερ, ο οποίος με νέα εκπληκτική απόκρουση κράτησε το σκορ στο 2-0.
Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 78ο λεπτό με τον Κούτσι, ο οποίος αν και σε εξαιρετική θέση (ολομόναχος), έστειλε τη μπάλα άουτ. Στην επόμενη φάση Σουμππίνιο, Κούτσι και Μπρίτο δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3-0 σε διαδοχικά σουτ. 

MVP:

Ο Θανάσης Καραγκούνης άρπαξε την ευκαιρία και απέδειξε πως άξιζε περισσότερες ευκαιρίες φέτος. Καλός και ουσιαστικό ο Σουμπίνιο με τον Μπρίτο. Την παράσταση βέβαια έκλεψε ένα περιστέρι που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο τρεις φορές! Τη μία μάλιστα έκανε και.... ντρίμπλες!

Απογοήτευση:

Ο ΠΑΣ έδειξε κουρασμένος και χωρίς ενέργεια. Το κενό του Ντε Βινσέντι δεν καλύπτεται εύκολα. Επίσης σε μέτρια μέρα ήταν και ο Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου