Τελευταία Νέα

17/5/13

ΑΕΚ : Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει για τέταρτη φορά, το Ελληνικό πιθανή έδρα!


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιστρέφει για τέταρτη φορά στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά σε διοικητικό πόστο.
O Ντούσαν Μπάγεβιτς από χθες (16/5) ανέλαβε διοικητικό πόστο στην ομάδα, με την επίσκεψη του στα Σπάτα και τη συζήτησή του με τους Δέλλα, Ζήκο και Λυμπερόπουλο για το μέλλον των παικτών της ομάδας.

Η ΑΕΚ τη νέα χρονιά θα παίζει και επίσημα στην Football League 2, κάτι που σημαίνει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Ο «τίγρης» θέλει να έχει σε θεσμικό ρόλο τον «Ντούσκο», ο οποίος θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν υπεύθυνος για τα… πάντα, στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας!
Ο Μπάγεβιτς άρχισε κιόλας τα ραντεβού του με τους τρεις άνδρες και από τις πρώτες κουβέντες φάνηκε ότι θέλει να κρατηθεί ο βασικός κορμός της περυσινής χρονιάς.
Μάλιστα, ειδική μνεία φέρεται να έγινε για τους Φούντα, Κουτρουμπή, Βλάχο και Τσουμάγκα για τους οποίους χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στο ρόστερ, καθώς ενδιαφέρουν πολλές ομάδες της Super League.
Επίσης, ο Μπάγεβιτς ασχολήθηκε και με τις Ακαδημίες της ομάδας, κάτι που αναμένεται να αναλάβει ο Άκης Ζήκος και ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βάση, αφού ο Μελισσανίδης πιστεύει πολύ σε αυτές.
Τέλος, ο Σερβοέλληνας έλεγξε και τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα και διεμήνυσε στον «Τίγρη» ότι θέλει άμεση αλλαγή ο χλοοτάπητας και πρέπει να γίνει ανακατασκευή των γηπέδων.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, η ομάδα της νέας χρονιάς θα «χτιστεί» από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο, ενώ προπονητής θα συνεχίσει ο Τραϊανός Δέλλας.
Οι σχέσεις του "τίγρη" και του "Ντούσκο" είναι άριστες και αυτό φάνηκε και στο ματς με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, όπου οι δύο άνδρες έκαναν κοινή εμφάνιση και έκατσαν μαζί στις εξέδρες.
Γήπεδο στο Ελληνικό!
O «τίγρης» θέλει οι «κιτρινόμαυροι» να αγωνίζονται σε γήπεδο 20 χιλιάδων θέσεων στο Ελληνικό τις δύο επόμενες χρονιές.
Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η έδρα της ΑΕΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ' εθνική, όπου αναμένεται να οδηγηθεί η Ένωση προκειμένου να απαλλαγεί από τη θηλιά των δυσβάστακτων οικονομικών χρεών.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, φαίνεται να έχει καταλήξει στη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και την «Αγία Σοφιά» στη Ν. Φιλαδέλφεια, ώστε να είναι έτοιμη σε δύο χρόνια.
Στο Ελληνικό, η αρχική χωρητικότητα του γηπέδου ήταν μόλις 5,5 χιλιάδες, αλλά με τη προσθήκη τριών κερκίδων από τον Εθνικό (αγωνίζεται εκεί από το 2007) ανήλθε στις 9 χιλιάδες.
Ο Δ. Μελισσανίδης όμως προτίθεται να προσθέσει ακόμη μία κερκίδα, ώστε η χωρητικότητα να αυξηθεί στις 20 χιλιάδες.
Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» θεωρεί, ότι ακόμη και στη Γ' εθνική η ΑΕΚ δεν πρόκειται να έχει κάτω από 10 χιλιάδες διαρκείας, αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι οι επενδύσεις (μπάτζετ, μεταγραφές) που θα κάνει θα «απογειώσουν» την ομάδα απευθείας στη Β' εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου