Τελευταία Νέα

27/5/13

Ολυμπιακός : Στην Μπαστιά ο Ντρισά Ντιακιτέ!


Η Μπαστιά ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντρισά Ντιακιτέ, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κάτοικος Κορσικής.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Μπαστιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντρισά Ντιακιτέ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν ανανεώθηκε.


Έπειτα από ένα χρόνο, ο μεσοαμυντικός από το Μάλι επιστρέφει στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, η οποία ως νεοφώτιστη παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 28άχρονος (18/2/1985) αμυντικός μέσος, ο οποίος μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κορσικής για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, τονίζεται πως από τις 2 Ιουλίου θα είναι κανονικά μέλος της Μπαστιά, όταν και αρχίζει η προετοιμασία των Γάλλων για τη νέα σεζόν.

Ο Ντιακιτέ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ως Νταμπλούχος Ελλάδας, αλλά χωρίς να παίξει έστω μία φορά στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου. Μέτρησε δέκα συνολικά συμμετοχές με την ερυθρόλευκη, τις εννέα ως βασικός και μία ως αλλαγή. Τέσσερις στο Πρωτάθλημα, τέσσερις στο Κύπελλο και δύο στο Champions League.

Στη Γαλλία, ο παίκτης από το Μάλι αγωνίζεται για έξι ολόκληρα χρόνια για λογαριασμό της Νις. Από το 2006 μέχρι το 2012. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του, Ντζολίμπα (2001-2004), ενώ για μία διετία έπαιξε στην Αλγέρ της Αλγερίας (2004-2006).

H ανακοίνωση της Μπαστιά :

"Το δεξί μπακ του Ολυμπιακού, Ντρισά Ντιακιτέ, συμφώνησε για συνεργασία δύο ετών με τη Μπαστιά και στις 2 Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου