Τελευταία Νέα

26/6/13

Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η Ευρωλίγκα μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σε αυτή θα βρίσκονται τόσο η ουκρανική Μπουντιβέλνικ, όσο και η γερμανική Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες πήραν wild card συμμετοχής.
Η Μπουντιβέλνικ πήρε τη θέση της πολωνικής Πρόκομ στη διοργάνωση, ενώ η Μπάγερν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, καθώς η Λοκομοτίβ Κούμπαν που κατέκτησε το Eurocup τερμάτισε και στην δεύτερη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, με την διοργανώτρια αρχή να δίνει μία επιπλέον wild card, την οποία και εξασφάλισε η Μπάγερν. Η τρίτη ομάδα που πήρε wild card ήταν το Στρασβούργο που αντικατέστησε τη Ρόμα.
Αναλυτικά οι 23 ομάδες της Ευρωλίγκας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: 
Εφές, Μπάμπεργκ, Μπουντιβέλνικ, Ερυθρός Αστέρας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μιλάνο, Μπαρτελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ, Ναντέρ, Λαμποράλ Κούτσκα, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζιελόνα Γκόρα, Στρασβούργο, Μάλαγα, Ζαλγκίρις Κάουνας.
Η 24η ομάδα θα προκύψει από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, στα οποία και συμμετέχουν οι: 
Μπάνβιτ, Νίμπουργκ, Βαρέζε, Όλντεσμπουργκ, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Οστάνδη και Ρίγα.
Να θυμίσουμε ότι η πρώτη φάση της διοργάνωσης έχει δέκα παιχνίδια, η δεύτερη φάση 14 ματς και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλέι οφ , προτού βγουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ-φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου