Τελευταία Νέα

28/6/13

Άρης : Ανακοίνωσε τον Ροκ Έλσνερ!

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου Σλοβένου μεσοαμυντικού με γαλλικό διαβατήριο, Ροκ Έλσνερ.
Ο Ροκ Έλσνερ αποτελεί την νέα κίνηση της ΠΑΕ Άρης και σήμερα πρόκειται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου.
Ο 27χρονος Σλοβένος μεσοαμυντικός που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη όπου και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μία κίνηση που έγινε με απόλυτη μυστικότητα καλύπτοντας την θέση του αμυντικού μέσου και όπως φαίνεται δεν υπάρχει πλέον θέμα ανανέωσης του Νούνο Κοέλιο.
H ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: 
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήρθε σε συμφωνία με τον Rok Elsner για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος Σλοβένος μεσοαμυντικός βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Rok Elsner γεννήθηκε στις 25/01/1986 στην Λιουμπλιάνα και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Εχει ύψος 1,86 και βάρος 74 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην πολωνική Σλάσκ Βρότσαλβ".
Ο Έλσνερ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της γαλλικής Νις, στη συνέχεια πήγε στην Βέχεν Βισμπάντεν (2005-06), για τρία χρόνια στην Ιντερμπλόκ Λουμπλιάνα (2006-09), στην Αλ Αράμπι (2009-10), στην Χάγκεσουντ (2010) και από το 2011 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στην πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ, έχοντας 45 συμμετοχές και 6 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου