Τελευταία Νέα

27/7/13

Ντε Χάαγκ- ΟΦΗ 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Ντε Χάαγκ σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ντεμπούτο με τη φανέλα των Κρητικών ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ το Σάββατο (27/6) από την Ντε Χάαγκ σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξε και πάλι καλά δείγματα, ωστόσο το γεγονός της αναμέτρησης ήταν το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Γκαλέτι με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, ο οποίος ήταν και αρχηγός.
Με 4-2-3-1 θα παρατάχθηκε ο ΟΦΗ. Ο Δασκαλάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Στάθης, αριστερό ο Μονιάκης ενώ οι Ζβασίγια – Τριποτσέρης το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά τους ήταν οι Μακρής, Κάλαϊτζιτς με τον Φραγκουλάκη να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Όγιος (αριστερά), Γκαλέτι (δεξιά) και τον Παπάζογλου στην επίθεση.

Στο 16' ο Γκαλέτι έβγαλε μια εκπληκτική πάσα στον όγιος αυτός μόνος στην περιοχή της Ντε Χάαγκ γλίστρησε με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα.

Στο 42' ο ΟΦΗ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μονιάκη να βγάζει την σέντρα τον Παπάζογλου να κάνει το πλασέ και τον γκολκίπερ της Ντε Χάαγκ να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια.
Στο 55' ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γκουρίγιε, ενώ στο 74' ο Κουτσιανικούλης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (77') η Ολλανδική ομάδα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Βαν Χάρεν σε κενή εστία.

Σύνθεση:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης (80' Μιλιάζες), Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Μακρής (67' Βερόν), Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Όγιος (80' Ροβύθης), Γκαλέτι (53' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι : Αγριμάκης, Περογαμβράκης.

Το παρών στην αναμέτρηση έδωσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης μαζί με τους δύο αντιπροέδρους Νίκο Μαχλά και Νίκο Τσαμπουράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου