Τελευταία Νέα

31/7/13

Πανθρακικός - Βέροια 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πανθρακικός και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Άκη Μάντζιου στην έδρα της.
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της η ομάδα του Άκη Μάντζιου στην έδρα της στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Βέροια με 1-1.
Τα γκολ σημείωσαν ο Ζεκίνια στο 42΄ με ανάποδο σουτ με τον Πανθρκαικό να κάνει το 1-0 και το τελικό 1-1 να διαμορφώνει ο Μπάρμπας στο 70΄ ισοφαρίζοντας για την Βέροια. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Μάντζιου απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ από τα πρώτα λεπτά.
Στο 12΄ ο Πόποβιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μίκουλιτς βρήκε με κεφαλιά τον Σαρακατσάνο αλλά ο αρχηγός του Πανθρακικού δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Βέροια.  Στο 38΄και πάλι ο Πόποβιτς στάθηκε άτυχος καθώς την μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Στο 42΄ όμως ανταμείφθηκαν οι κόποι των ποδοσφαιριστών του Μάντζιου καθώς μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Παπαγεωργίου έβγαλε την σέντρα και ο Ζεκίνια με ανάποδο σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους και κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί αναζητώντας την ισοφάριση όπως και την βρήκανε στο 70΄. Νωρίτερα στο 52΄ ο Ντα Κόστα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Σέρεμετ, κάτι που δεν συνέβη στο 70΄ με τον Μπάρμπα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντα Κόστα.

Συνθέσεις:

Πανθρκαικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Σαρακατσάνος (43΄ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ντιόγκο, Ζεκίνια, Κάσες, Πόποβιτς, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σέρεμετ, Χρήστου, Καθάριος, Χασομέρης, Μπαικαρά, Ζδράβος, Μαμούτ,

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Σεκούντο, Μπαργκάν, Καλτσάς, Μντράκοβιτς, Τραπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπεν, Μάνος, Τζημογιάννης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος. 
Στα αρνητικά δε του φιλικού για τον Πανθρακικό ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού του Πανθρακικού Αχιλλέα Σαρακατσάνου στο 37΄ σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μντράγκοβιτς να τον πάτησε καταλάθος και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουνε λόγο για διάστρεμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου