Τελευταία Νέα

27/7/13

ΠΑΣ Γιάννινα- Βέροια 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 της Βέροιας μπροστά σε 600 φιλάθλους του σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην έδρα του στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην έδρα του στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων επικράτησε με 2-1 της Βέροιας μπροστά σε 600 φιλάθλους του.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προηγήθηκε με το σουτ του Λίλα στο 43' κι έκανε το 2-0 στο 69' με τον Κρητικό για να μειώσει αυτή του Γκόραν Στεφάνοβιτς με την κεφαλιά του Μάνου στις καθυστερήσεις.
Το φιλικό παιχνίδι θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε κυρίως ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια απείλησε στο 6' με το μακρινό σουτ του Βεργώνη με την μπάλα να κατέληξε άουτ και τον ΠΑΣ να απάντησε στο 13' με το σουτ του Βίλα ενώ το νέο του στο 16' ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 22' ο Όστοϊτς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σωτηρίου που απομάκρυνε με τα πόδια για να έρθει το 1-0 στο 43' μετά την κάθετη πάσα του Ίλιτς στον Λίλα.

Ένα λεπτό μετά η Βέροια προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Καλτσά που πέρασε τον Σωτηρίου αλλά ο Τζημόπουλος με τάκλιν έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ πριν γίνει το 1-1.

Στο 45' ο Βίλα απείλησε και πάλι με την τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο στο 69' ο ΠΑΣ με το σουτ του Κρητικού έκανε το 2-0.

Κι όσο για την συνέχεια στις καθυστερήσεις η Βέροια μείωσε μετά από εκτέλεση φαουλ του Ντα Κόστα από αριστερά και την κεφαλιά του Μάνου στο τελικό 2-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου (60' Αμπάρης), Ντάσιος (70' Μουσκάι), Μιχαήλ (70' Ρουμπουλάκος), Τζημόπουλος (46' Μπέριος), Κολοβέτσιος (74' Σκόνδρας), Κεϊτά (46' Τσάβες), Λίλα (76' Ιωάννου), Τσουκαλάς (72' Αυγενικού), Βινσέντο (32' Κρητικός, 83' Χαρίσης), Βίλα (74' Νάκο), Ίλιτς (58' Γιάκος).

Βέροια: Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Μπάρμπας (46' Τζημογιάννης), Αμαραντίδης, Οστόιτς, Βεργώνης (58' Παυλίδης), Γεωργιάδης (46' Ντομουχάνε, 73' Μάνος), Μπαρκάν (46' Ντα Κόστα), Καλτσάς (62' Ρίος), Μρντράκοβιτς (64' Πλαβούκος).

1 σχόλιο:

  1. ο πας γιαννινα ξεκιναει καλα εχει παιξει 4 φιλικα και τα 4 τα εχει κερδισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή