Τελευταία Νέα

27/7/13

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Τζόελ Κάμπελ!

  http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/article2347577.ece/BINARY/original/CA.jpg

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/7) την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Πρωταθλητή Ελλάδας τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/7) ο Τζόελ Κάμπελ αυτοανακοινώθηκε μέσω Twitter! Στη συνέχεια, ο Κοσταρικανός εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και αργά το βράδυ ο πειραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 21άχρονου ποδοσφαιριστή! 

Ο Τζόελ Κάμπελ στα 21 του χρόνια είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα 25 φορές και έχει πετύχει 7 γκολ. Η Άρσεναλ τον απέκτησε το 2011, όντας τότε 19 χρονών, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ξεχωρίζει το ταλέντο του και να ζητά την άμεση απόκτηση του. Οι Λονδρέζοι υπέγραψαν μαζί του πενταετές συμβόλαιο έως το 2016, με τον ποδοσφαιριστή να απορρίπτει παράλληλα προτάσεις από Φιορεντίνα και Σεβίλλη. Την πρώτη χρονιά δόθηκε δανεικός από τους "κανονιέρηδες" στην γαλλική Λοριάν (25 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ πέρσι αγωνίστηκε (και πάλι δανεικός) στην ισπανική Ρεάλ Μπέτις, μετρώντας 32 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Πρόκειται για έναν "καθαρόαιμο" χαφ-εξτρέμ. Παίκτης γραμμής και αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στις δύο πλευρές, όσο και στην κορυφή της επίθεσης σαν στράικερ. Ο Τζόελ Κάμπελ είναι εντυπωσιακά γρήγορος (πιο ταχύς και από τον Σαβιόλα), τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και δίχως αυτή και αρέσκεται στο να επιχειρεί εντυπωσιακές κούρσες παίζοντας κατά μέτωπο. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, έξοχος ντριμπλέρ που "ζαλίζει" όσους επιχειρήσουν να τον σταματήσουν και διεμβολιστής που ξέρει να "τρυπά" τις αντίπαλες άμυνες εκμεταλλευόμενος την τρομερή ταχύτητα του. Ένας ακραίος μεσοεπιθετικός που απειλεί την αντίπαλη εστία, που πατάει την αντίπαλη περιοχή, που δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του όταν του δοθεί η ευκαιρία ώστε να βάλει γκολ, παίκτης με καλά τελειώματα στο ένας εναντίον ενός. Αν είναι σε κάτι που υστερεί είναι στην δύναμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τζόελ Κάμπελ".

Η "σφαίρα" από την Κόστα Ρίκα την επόμενη σεζόν θα παίξει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, με τους Πρωταθλητές να πληρώνουν εξ ολοκλήρου το ετήσιο συμβόλαιο του 21άχρονου εξτρέμ (26/6/1992), που αγγίζει τις 900.000 ευρώ. Ο λονδρέζικος σύλλογος επέμεινε και δεν έβαλε οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός για μία ποδοσφαιρική χρονιά θα έχει στις τάξεις του έναν ταχύτατο και μπαλαδόρο εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Δείτε βίντεο με τον Τζόελ Κάμπελ:

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου