Τελευταία Νέα

29/8/13

Σούπερ Καπ Ισπανίας : Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0 (1-1).


Η Μπαρτσελόνα έκανε κακή εμφάνιση και μοναδική φάση το χαμένο πέναλτι του Μέσι στο 89', όμως έμεινε στο 0-0 με την Ατλέτικο και κατέκτησε το 2013 Supercopa de España, χάρη στο 1-1 στην Μαδρίτη.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Καμπ Νόου", έτσι οι Καταλανοί κατέκτησαν το 2013 Supercopa de España, χάρη στο 1-1 του πρώτου τελικού στην Μαδρίτη (11η φορά στην ιστορία τους).
Φαντάζει απίστευτο αλλά το ματς είχε μόνο δύο καλές φάσεις και αυτές από την Ατλέτικο, με την Μπαρτσελόνα να έχει μόνο απειλήσει με πέναλτι το οποίο δεν έπρεπε να έχει καταλογιστεί, το έχασε όμως ο Λιονέλ Μέσι στο 89'.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε συντριπτικά την κατοχή της μπάλας, αλλά η Ατλέτικο την μοναδική σπουδαία φάση, αυτή στο 42', όταν από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Αρντά Τουράν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βίκτορ Βαλντές, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Τούρκου.
Η πρώτη ευκαιρία της "Μπάρτσα" ήρθε στο 44' με την κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες (όχι σπουδαία ευκαιρία), ενώ Λιονέλ Μέσι φάνηκε μόνο όταν μετά το σφύριγμα της λήξης διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στον διαιτητή για "σκληρό" παιχνίδι των "ροχιμπλάνκος".
Στο 56' η ομάδα της Μαδρίτης είχε την δεύτερη μεγάλη της φάση, με τον Νταβίντ Βίγια να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και το Βίκτορ Βαλντές να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ.
Στο 81' αποβλήθηκε ο Φιλίπε Λουίς για αγκωνιά στον Ντάνι Άλβες, αφήνοντας με 10 παίκτες την Ατλέτικο.
Ο Πέδρο στο 88' κέρδισε πέναλτι από τον Μιράντα (λάθος απόφαση του διαιτητή), αλλά ο Μέσι που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι (89').
Συνθέσεις:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας (73' Ινιέστα), Αλέξις Σάντσες (65' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (71' Αντριάν), Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (84' Κριστιάν Ροντρίγκες).
*κόκκινη 81' Φιλίπε Λουίς και 91' Αρντά Τουράν (πάγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου