Τελευταία Νέα

31/8/13

Καλλιθέα - ΑΕΚ 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πλατέλλας
Η ΑΕΚ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα που πίεσε στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να ισοφαρίσει.
Οι μεταγραφές τελικά ήταν εκείνες που έκαναν την διαφορά για την ΑΕΚ, αφού Ντακόλ και Πλατέλλας με δικά τους τέρματα χάρισαν τη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα.
Η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια εντυπωσιακά διαστήματα, όμως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. 
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας (Καραγκιολίδης 49'), Γεωργέας (Γροντής 73'), Πεταυράκης (Τσουμάγκας 56'), Σταθάκης, Τσούπρος, Κοδρέρο, Ανάκογλου (Παλυαρούτας 78'), Ράμα (Πόποβιτς 57'), Ντακόλ (Παυλής 78'), Πλατέλλας (Αργυρίου 74'), Μπρέσεβιτς (Κασβιρόπουλος 51').

Καλλιθέα (Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Σταύρου, Φαγέ, Ατματσίδης (Ντιέγκο 77'), Πίκολο, Χαϊκάλης (Κατσικογιάννης 46'), Λούκας, Φαμπρίτσιο.
Σκόρερς: Πλατέλλας (σουτ 15'), Ντακόλ (σουτ 16') - Λούκας (σουτ 63').

Δυο γκολ σε ένα λεπτό.

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 2ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Χαϊκάλη. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα και πέρασε δυο γρήγορα γκολ.
Στο 15ο λεπτό ο Πλατέλλας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Φαγιέ αντί να διώξει έστρωσε τη μπάλα πάνω στον Ντακόλ που με πλασέ έκανε το 2-0 στο 16'.
Στο 27ο λεπτό ο Ράμα βγήκε τετ α τετ με τον Κατσούλη, όμως η επιλογή του να κρεμάσει τον κίπερ την Καλλιθέας δεν έπιασε.

Λίγες (και καλές) φάσεις, ένα γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου με την πρώτη φάση να γίνεται στο 61ο λεπτό. Ο Μουσταφίδης από καλή θέση έκανε το σουτ (ο Καραγκιολίδης ήταν εκτός εστίας), όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα το κεντρικό δίδυμο της ΑΕΚ "κοιμήθηκε" με αποτέλεσμα ο Λούκας να κάνει ένα πλασέ από πλάγιο θέση για να μειώσει σε 2-1 στο 63'. Η Καλλιθέα θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην επόμενη φάση, όμως ο Καραγκιολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σταύρου.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Καλλιθέα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-2. Ο Ντιέγκο (που δοκιμάζεται από τον Βαζέχα) σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου