Τελευταία Νέα

27/8/13

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Ανδρέα Χριστοδούλου!


Την απόκτηση του νεαρού Κύπριου γκαρντ, Ανδρέα Χριστοδούλου, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανδρέα Χριστοδούλου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ανδρέα Χριστοδούλου. Ο Κύπριος γκαρντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια".

Who is who:

Hμ. Γεν.: 22/5/1995.

Τοπ. Γεν.: Λεμεσός.

Ύψος: 1.97.

Πρ. Ομάδες: ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Μαντουλίδης.

"Το κεφάλι κάτω και δουλειά"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε: 

"Δεν ξέρω τι να πω; Το καλοκαίρι έκανα κάποιες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και τελικά θα είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν», σχολίασε στο www.olympiacosbc.gr ο Κύπριος γκαρντ και συμπλήρωσε: «Μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πιστεύει στα νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψω παραπάνω για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Πρέπει να ακολουθήσω το δρόμο που χάραξαν η προηγούμενη γενιά, ο Κατσίβελης, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου. Το κεφάλι κάτω και δουλειά".

Ο 18άχρονος νέος παίκτης των Πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε και στα… όνειρα που έκανε όταν έβλεπε τη νυν ομάδα του να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας: 

"Η αλήθεια είναι εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, μάλλον ονειρευόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Μου φαινόταν όμως πολύ μακρινό. Είναι όνειρο ζωής να πάω στον Ολυμπιακό. Είναι όνειρο ζωής να σε επιλέγει η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ανάμεσα σε τόσα παιδιά που παίζουν μπάσκετ στην ίδια ηλικία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου