Τελευταία Νέα

29/8/13

Play-offs του Europa League : Άλκμααρ-Ατρόμητος 0-1 (3-1) (Διακοπή).


Η αναμέτρηση της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο διεκόπη στο 58ο λεπτό και ενώ η ομάδα του Περιστερίου ήταν μπροστά σκορ με γκολ του Παπαδόπουλου, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου.

Η αναμέτρηση της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/8) στην ρεβάνς του 1-3 του Περιστερίου, εξαιτίας μιας πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ ο Ατρόμητος ήταν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Ολλανδικής ομάδας ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία.
Ο διαιτητής σε άμεση συνεργασία με την UEFA διέκοψε τον αγώνα ζητώντας την άμεση εκκένωση του γηπέδου η οποία έγινε σε λίγα λεπτά και χωρίς το παραμικρό πρόβλήμα.
Στην συνέχεια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πήρε απόφαση για την οριστική διακοπή του αγώνα. Λίγο αργότερα η UEFA ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως το παιχνίδι θα πρέπει να ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) το αργότερο στις 12.00, καθώς στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση των ομίλων.
Μάλιστα δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να έχει και αντίκτυπο στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή (1/9) τον Άρη και ίσως η αναμέτρηση να αλλάξει ημέρα.
Στα αγωνιστικά, μέχρι το λεπτό της διακοπής, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο ματς, είχε το γκολ με τον Παπαδόπουλο και ένα χαμένο πέναλτι από τον ίδιο στο πρώτο ημίχρονο (19'), ενώ η Άλκμααρ αγωνιζόταν και με δέκα παίκτες από το 2ο λεπτό του αγώνα.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: "AZ Station".
Διαιτητής: Γκοτιέ (Γαλλία)/Ντεμπάρ (Γαλλία), Χακέ (Γαλλία).
Συvθέσεις:
Άλκμααρ (Φέρμπεϊκ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Ελμ, Γκούντελι, Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον, Μπέιρενς.
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
Κίτρινες κάρτες: Αλβαράδο (20', Άλκμααρ), Γκοουβέλεου (56', Άλκμααρ)-Δημούτος (22', Ατρόμητος).
Κόκκινη κάρτα: Χένρικσεν (2', Άλκμααρ).
Σκόρερ: Παπαδόπουλος (53', Ατρόμητος).
Έχασε την ευκαιρία ο Παπαδόπουλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό η Άλκμααρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χένρικσεν με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Η Ατρόμητος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό με τον Ιγκλέσιας να κάνει το σουτ στο 13' και τον Αλβαράδο να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 19' ο Α. Γιόχανσον έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στην επόμενη φάση η Ελληνική ομάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Αλβαράδο.
Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά δεν νίκησε τον γκολκίπερ των Ολλανδών, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 25' το σουτ του Γκούντελι ήταν άστοχο, όπως και αυτό του Α. Γιόχανσον στο 30'. Τρία λεπτά αργότερα (33') η Άλκμααρ έκανε την μεγαλύτερή της ευκαιρία όταν ο Μ. Γιόχανσον έκανε το σουτ με τον Τσενάμο να αποκρούει την μπάλα.
Ο Ατρόμητος ανέβηκε κι άλλο στο πρώτο μέρος και έχασε τρεις ακόμη ευκαιρίες. Με τον Ναπολεόνι στο 42' και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και με τον Λαζαρίδη στο 45' όπου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Πήρε "φωτιά" μετά το γκολ.
Ότι δεν κατάφερε να βάλει ο Παπαδόπουλος με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφερε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα, στο 53' ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καραγκούνης έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 58' η αναμέτρηση διεκόπη από τον διαιτητή, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στον τέταρτο όροφο του σταδίου και ζητήθηκε η εκκένωση των εξεδρών από τους φιλάθλους για λόγους ασφαλείας.
Τα πυροσβεστικά οχήματα πήραν ήδη θέση για να ελέγξουν την φωτιά, ενώ οι καπνοί έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Το γήπεδο εκκενώθηκε άμεσα και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Οι άνθρωποι της UEFA ενημέρωσαν τον διαιτητή πως θα πρέπει να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση και στην συνέχεια πήραν απόφαση να γίνει το παιχνίδι το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) το αργότερο στις 12.00, καθώς στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση των ομίλων.
Μάλιστα δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να έχει και αντίκτυπο στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή (1/9) τον Άρη και ίσως η αναμέτρηση να αλλάξει ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου