Τελευταία Νέα

22/9/13

5η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Με γκολ του Λαμπρόπουλου ο Λεβαδειακός έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες με Ορτέγκα (Λεβαδειακός) και Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα).
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το γκολ που έδωσε το "τρίποντο" στους Βοιωτούς και έφτασαν στους πέντε βαθμούς πέτυχε με κεφαλιά ο Λαμπρόπουλος. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με Ορτέγκα (Λεβαδειακός) και Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα).
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Λεβαδειακό, ο οποίος είχε καλή κυκλοφορία δημιούργησε κινδύνους μπροστά στην εστία του Βελλίδη και πέτυχε και το γκολ με τον Λαμπρόπουλο. Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και δεν δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο με εξαίρεση ένα σουτ του Ίλιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλύτερο θέαμα (μετά την άνοδο του ΠΑΣ) είχαν φάσεις, αλλά στάθηκαν και άτυχε καθώς είχαν από ένα δοκάρι με Ορτέγκα και Ντε Βινσέντι.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Αθανάσιος Θανασακούδης (Μακεδονίας), Δημήτριος Βερρής (Λέσβου).
Συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Σαγκινέτι, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας (46' Πετράτσι), Ορτέγκα (76' Γιάντσης), Καπό (67' Μάρτινς), Κάντζι, Μάντζιος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (46' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (90' Κρητικός), Τσάβες, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Ίλιτς.
Γκολ: Λαμπρόπουλος (11', Λεβαδειακός).
Κίτρινες κάρτες: Μανόλο (64', Λεβαδειακός), Λυκογιάννης (77', Λεβαδειακός)-Ντε Βινσέντι (42' ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (71', ΠΑΣ Γιάννινα).

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Βοιωτούς.
Η ομάδα του Τάκη Λεμονή συνέχισε να ασκεί πίεση στα καρέ του ΠΑΣ και είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Καπό, ο Σανγκινέτι δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του στην μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.
Δέκα λεπτά αργότερα (23'), ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα στην κεφαλιά του Μάντζιου, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.
Ο ΠΑΣ σε όλο το πρώτο μέρος είχε μια καλή προσπάθεια στο 31', όταν από πάσα του Ντε Βινσέντι, ο Ίλιτς από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Ισοπαλία στα δοκάρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα το θέαμα να γίνει καλύτερο για τους φιλάθλους.
Στο 47' ο Καπό από πλάγια θέση έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την μπάλα. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 54'.
Ο Ντε Βινσέντι βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό του με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη.
Η απάντηση του Λεβδειακού ήρθε στο 60'. Ο Μάντζιος από αριστερά γύρισε την μπάλα στον Ορτέγκα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια, ο Καπό με σουτ την έστειλε άουτ.
Στο 69' ο Λεβαδειακός έχασε νέα ευκαιρία, όταν ο Μάντζιος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Στην συνέχεια ο ΠΑΣ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τόσο το φάουλ του Ντε Βινσέντι (89'), όσο και το σουτ του Τσάβες (91') έφυγαν άουτ.
'Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο MVP της αναμέτρησης: 

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μέσος του Λεβαδειακού πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα της Βοιωτίας.

Η απογοήτευση:

Το κακό πρόσωπο του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο ήταν απογοήτευση, καθώς δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Λεβαδειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου