Τελευταία Νέα

21/9/13

5η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 2-0

                              Απλά και… Περιστεριώτικα
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Περιστερίου με γκολ των Ουμπίδες και Ιγκλεσιας. Δοκάρι ο Μπρίτο για τους γηπεδούχους. Τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα της Ριζούπολης.
Την δεύτερη του εντός έδρας νίκη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέτυχε το Σάββατο (21/9) ο Ατρόμητος ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ομάδα του Περιστερίου πήρε το "τρίποντο" φτάνοντας στους επτά βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα με τα γκολ των Ουμπίδες και Ιγκλέσιας, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπρίτο. Από την άλλη ο Απόλλωνας γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου είχε την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία έφτανε εύκολα στα καρέ του Τζόρβα πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα με Ουμπίδες και Ιγκλέσιας.
Ο Απόλλωνας έκανε ένα ακόμη κακό ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα, δεν δημιούργησε κινδύνους επιθετικά, ενώ αμυντικά έκανε αρκετά λάθη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε πιο φρέσκος με τις αλλαγές του Βοσνιάδη, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά εκτός από ένα δεκάλεπτο και μια κεφαλιά του Μπάρκογλου στο 77' δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο.
Από την άλλη ο Ατρόμητος παρότι έριξε την απόδοσή του λίγο, είχε καλύτερες ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Μπρίτο. Σε γενικές γραμμές η νίκη του Ατρομήτου ήταν δίκαιη.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας).
Συνθέσεις:
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (74' Νάστος), Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ουμπίδες, Μπρίτο (86' Γεωργίου), Καραγκούνης (71' Δημούτσος), Παπαδόπουλος.
Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (66' Φαρινόλα), Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Άλβαρες, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ (46' Μπάρκογλου), Έγκον (46' Μίνγκας), Πετρόπουλος.
Γκολ: Ουμπίδες (25', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (31΄, Ατρόμητος).
Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης (7', Ατρόμητος), Παπαδόπουλος (83', Ατρόμητος)-Γκουέλα (30', Απόλλων Σμύρνης), Τζόρβας (32', Απόλλων Σμύρνης), Παντελιάδης (42', Απόλλων Σμύρνης), Άλβαρες (83', Απόλλωνας Σμύρνης).

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε τα καρέ του Τζόρβα για να σημειώσει ένα γκολ. Η πρώτη φάση ήταν στο 17', όταν ο Φυτανίδης γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Καραγκούνης από καλή θέση δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και ο Τζόρβας μπλόκαρε.
Στο 20' ο Γκουέλα έκανε ένα άστοχο σουτ για τον Απόλλωνα και πέντε λεπτά αργότερα (25') η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Πίτου Γκαρσία, ο Δεληζήσης με κεφαλιά έδιωξε πάνω στον Ουμπίδες ο οποίος με σουτ νίκησε τον Τζόρβα και έκανε το 1-0.
Στο 29' ο Παπαδόπουλος δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να χτυπάει στον Παντελιάδη και να απομακρύνεται. Ένα λεπτό αργότερα (30'), ο Ουμπίδες βρήκε τον Παπαδόπουλο στην περιοχή, αυτός σούταρε η μπάλα πήγε πάνω στον Ουμπίδες που έκανε νέο σουτ, με τον Παντελιάδης να διώχνει σε κόρνερ.
Η υπεροχή του Ατρομήτου στο 31' απέφερε και το δεύτερο γκολ. Μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα ο Παπαδόπουλος έστρωσε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Ιγκλέσιας, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Τζόρβα για το 2-0.
Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε δυο ακόμη σουτ με τον Ουμπίδες στο 35' και τον Τζόρβα να μπλοκάρει και τον Γιαννούλη στο 45' με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ανέβηκε ο Απόλλωνας, δοκάρι ο Μπρίτο.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για να φρεσκάρει την ομάδα του Απόλλωνα και στο 47' το σουτ του Γκουέλα από καλή θέση έφυγε άουτ.
Στην συνέχεια η απόδοση του Απόλλωνα έπεσε και πάλι με τον Ατρόμητο να ανακτά τα ηνία της αναμέτρησης και στο 59' ο Μπρίτο με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.
Τρία λεπτά αργότερα (62') ο Παπαδόπουλος ήταν αυτό που από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 65' από σέντρα του Ουμπίδες ο Καραγκούνης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.
Μετά το 70' ο Απόλλωνας άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει στην επίθεση και στο 77' έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ, όταν ο Μίνγκας έκανε την σέντρα και ο Μπάρκογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 86' ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 88' πάλι ο Ιγκλέσιας έκανε ένα σουτ καλό με τον Τζόρβα να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει μια εύκολη νίκη με 2-0 επί της ομάδας της Ριζούπολης.

Ο MVP της αναμέτρησης: 

Ο Χαβιέ Ουμπίδες ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο μέσος του Ατρομήτου σημείωσε το πρώτο γκολ και άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Η απογοήτευση:

Για μια ακόμη αγωνιστική η αμυντική γραμμή του Απόλλωνα ήταν αυτή που απογοήτευσε. Έγιναν λάθη στο πρώτο μέρος που έφεραν την ήττα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου