Τελευταία Νέα

26/9/13

Ίκαρος Χαλκίδας : Ανακοίνωσε τον Βασίλη Τολιόπουλο!

                               Τολιόπουλος τετραετίας στον Ίκαρο

Επένδυση στο… μέλλον από τον Ίκαρο καθώς η ομάδα της Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Βασίλη Τολιόπουλου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Με τη φανέλα του Ικάρου για την προσεχή τετραετία θα αγωνίζεται ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο 17χρονος γκαρντ, διεθνής με τις μικρές Εθνικές, υπέγραψε την Πέμπτη το συμβόλαιό του. 

Για την συγκεκριμένη προσθήκη, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, σχολίασε: 

«Στόχος του Ικάρου Χαλκίδας είναι να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. Φυσικά o Βασίλης έχει μεγάλο δρόμο να διανύσει και πολλή δουλειά να κάνει, μέχρι να μπορέσει να φθάσει στο επίπεδο να σταθεί στην Α1. Ο ίδιος το γνωρίζει κι από δω και πέρα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά, για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να βελτιώσει τις ικανότητες του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ο Ίκαρος Χαλκίδας απέκτησε τον 17χρονο διεθνή πλέι-μέικερ Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Επένδυση στο μέλλον έκανε ο Ίκαρος Χαλκίδας, με την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου! Ο πολυτάλαντος γκαρντ υπέγραψε σήμερα (26/9) το συμβόλαιο του διάρκειας τεσσάρων ετών και αμέσως μετά τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη, με τον οποίο άλλωστε έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο κλειστό της Κανήθου εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1996, έχει ύψος 1,86 κι αγωνίζεται στη θέση του πλέι-μέικερ. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, ενώ έχει αγωνισθεί με την Εθνική Παίδων στο Ευρωμπάσκετ εφήβων της Λιθουανίας το 2012 και στο Ευρωμπάσκετ εφήβων της Εσθονίας το 2013".


Δείτε βίντεο με τον Βασίλη Τολιόπουλο:

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου