Τελευταία Νέα

27/9/13

ΟΦΗ : Aνανέωσε ο Μανόλης Μονιάκης!

                              Μέχρι το 2015 στον ΟΦΗ ο Μονιάκης
Την επέκταση του συμβολαίου του Μανόλη Μονιάκη για έναν ακόμη χρόνο (2015) ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Μανόλης Μονιάκης μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ομάδα που χαρακτήρισε σπίτι του, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. 

Ο 25χρονος αμυντικός έδωσε το σύνθημα για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μανόλη Μονιάκη ως το καλοκαίρι του 2015. Ο Μονιάκης που είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30-6-2014 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για ένα ακόμα χρόνο με προοπτική να υπάρξει σύντομα και νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου».

Ο Μονιάκης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου καθώς, όπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να είναι σίγουροι ότι δεν θα την προδώσω ποτέ. Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που μαζί με τον φανταστικό μας κόσμο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια νέα αρχή. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, όμως μέχρι τώρα για διάφορες συγκυρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε ως ομάδα. Όμως όλοι μαζί την Κυριακή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου