Τελευταία Νέα

24/10/13

Απόλλωνα Σμύρνης : Τέλος ο Ζουέλα!

Συναινετικό διαζύγιο πήραν Απόλλων Σμύρνης και Ζουέλα, με τον Αγκολέζο να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και με γραπτή του δήλωση να ευχαριστεί τους πάντες.
Μονάχα λίγους μήνες κράτησε η συμβίωση του Ζουέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ο Αγκολέζος που πρόλαβε να παίξει μονάχα 2 ματς και συνολικά 22 λεπτά με τη φανέλα της ομάδας, αποχωρεί από την Ριζούπολη.
Οι λόγοι του διαζυγίου σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι που δεν επιτρέπουν στον παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".
Ο κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα, πέρασε σήμερα το πρωί από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, χαιρέτησε το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες του και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.
Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες με δηλώσεις του: 
" Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο κύριο Βελλή, τους ανθρώπους της ομάδας, τους προπονητές και όλους του συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Φεύγω σαν φίλος και ήσυχος ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν θα έχει πρόβλημα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου