Τελευταία Νέα

29/10/13

Η Κλήρωση των Hμιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Αιώνιοι στον ημιτελικό!

Για πρώτη φορά έπειτα από έξι σεζόν (από τις 27/9 του 2006), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (στο ΟΑΚΑ), στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που φέτος θα είναι μονός και θα γίνει στις 23/12. 'Αρης-Πανιώνιος ο δεύτερος ημιτελικός.

Η διαδικασία είχε ως εξής: στην κληρωτίδα μπήκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Αρης και οι καθ' ύλην αρμόδιοι θύμισαν ότι φέτος οι ημιτελικοί θα είναι μονοί (και όχι διπλοί, κάτι που ίσχυε από την περίοδο 2010-2011). 

Ο λόγος είχε να κάνει με τη μη εξεύρεση ημερομηνιών, λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων, σε Euroleague, Eurocup και Basket League ΟΠΑΠ, αλλά και των υποχρεώσεων της Εθνικής.


Για πρώτη φορά λοιπόν, έπειτα από έξι σεζόν (από τις 27/9 του 2006, όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΣΕΦ 71-79) που οι "αιώνιοι" συναντιόνταν στον τελικό, φέτος θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό, σε ματς που θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου, μολονότι ως αρχικές ημερομηνίες για τους "4" είχαν δοθεί οι 21 και 22/12. Το πρόγραμμα ωστόσο, της Euroleague θέλει τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός με τη Ζιελόνα Γκόρα και τον Παναθηναϊκό εντός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ένας εκ των δύο θα παίξει Παρασκευή.

Άρα έπρεπε το ματς θα μεταφερθεί στις 23/12. Δεδομένων δε, των υποχρεώσεων του Πανιωνίου στο Eurocup αλλά και της... συμβατότητας του ενός ημιτελικού με τον άλλον, δεν αποκλείεται το Αρης-Πανιώνιος να διεξαχθεί στις 22/12. Να σημειώσουμε ότι δεν θα γίνει υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων και στους δύο ημιτελικούς. Τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου