Τελευταία Νέα

19/11/13

Σπάρτη - Αστέρας Τρίπολης 0-3 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 σε φιλικό της Σπάρτης με τον Καράσκο να πετυχαίνει δυο τέρματα και τον Χουάνμα ένα.

Με δύο γκολ του Καράσκο και ένα του Χουάνμα, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε της Σπάρτης με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Σπάρτη.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12' με σουτ του Καράσκο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 20' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με τον Χαλίλι, αλλά η μπάλα δεν το έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 40' ο Χουάνμα πλάσαρε εύστοχα τον Χανιώτη για να κάνει 2-0 τα γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' ο Καράσκο πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης καθώς με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 3-0.
Στο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού, η Σπάρτη τίμησε τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ κ.κ. Γιάννη Καυμενάκη, Δημήτρη Μπάκο, για τους οποίους παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος.

Συνθέσεις:
Σπάρτη: Χανιώτης, Πετρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης, Μαρσής, Χοτζάι, Σπηλιωτόπουλος, Τσούκλης, Γκέρτσος, Αράπογλου, Σεμερτζίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χαλίλι, Μποροδήμος, Σπυρόπουλος, Τσούβαλης, Πρασσάς, Κουρούλας, Σπυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κελεμένης.
Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Βαζούκης, Καστριτσέας, Μουνάφο, Ουρτάδο, Κάφα, Χουάνμα, Καράσκο, Μπακασέτας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπουρτζής, Γκίτζιας, Μυρσινιάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Τσόφλιος, Τογρού, Χρήστου, Γογωνάς, Βελισσάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου