Τελευταία Νέα

30/11/13

13η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1

Πραγματικός... Ατρόμητος
Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην Κρήτη. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Τόρες, όμως ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαδόπουλο. Με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος από το 42'.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με κακό ρυθμό, στη συνέχεια ανέβηκε κατακόρυφα για να κλείσει όπως άρχισε. Το γεγονός είναι πως ο Πλατανιάς σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε παίκτη παραπάνω για αρκετό χρονικό διάστημα, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του.
Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Τόρες, όμως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσα στο 37'. Στο 42' ο Γιαννούλης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν.

Ταυτότητα αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολιών.
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας).
Βοηθοί: Δημήτρης Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας), Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας).
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης. Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (Κάταϊ 60'), Μοράλ (Μπέριαν 86'), Γουνδουλάκης (Σιώπης 78') Τόρες.
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (Γκαρσία 73'), Ουμπίδες (Καραμάνος 88') Καραγκούνης (Γεωργίου 11'), Παπαδόπουλος.
Γκολ: Τόρες 1-0 (κεφαλιά 25') - Παπαδόπουλος 1-1 (σουτ 37').
Κάρτες: Γιαννούλης (28' κίτρινη) - (κόκκινη 42' -2η κίτρινη-), Τετέ (κίτρινη 62'), Φυτανίδης (κίτρινη 68'),  Ιγκλέσιας (κίτριν η 93'), Αγκιλέρα (κίτρινη 93').
Η ανασκόπηση του αγώνα:
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα απρόοπτο για την ομάδα του Ατρόμητου, καθώς ο Θανάσης Καραγκούνης έπεσε άσχημα στο έδαφος και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 11ο λεπτό (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση). Ο Πλατανιάς στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες.
Η πιο σημαντική ήταν με τον Γουνδουλάκη στο 22ο λεπτό, όταν και εξαπέλυσε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ότι δεν κατάφερε ο Έλληνας άσος το έκανε ο Τόρες τρία λεπτά αργότερα. Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ισπανός άσος με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 25ο λεπτό.
Στο 33' ο Ατρόμητος άγγιξε το 1-1 με τον Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος άσος μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και από τα αριστερά, έκανε το σουτ με τον Γεωργαλλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Γκολάρα ο Παπαδόπουλος.

Ο Ατρόμητος, που είχε αυξήσει την πίεση του έφτασε τελικά στο 1-1 στο 37ο λεπτό. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Παπαδόπουλο ο οποίος με πανέμορφο τακουνάκι σκόραρε (έχοντας και τον Ζουμπουλάκη δίπλα του). Μάλιστα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε κάνει την ολική ανατροπή στο 40ο λεπτό, όμως ο Μπρίτο, από την ίδια θέση όπως και πριν, σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Κουταμάρα ο Γιαννούλης.
Ο Έλληνας άσος ήταν από τους κορυφαίους του Ατρόμητου όμως έκανε μία ανόητη ενέργεια στο 42ο λεπτό. Τράβηξε από τη φανέλα έναν παίκτη του Πλατανιά και σωστά αποβλήθηκε.
Μας πήρε ο ύπνος...
Το δεύτερο μέρος δεν είχε τη ζωντάνια του πρώτου. Ο Ατρόμητος παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και μάλιστα είχε μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Λαζαρίδη από σέντρα του Ουμπίδες στο 62ο λεπτό.
Δεύτερη φάση στο 2ο μέρος στο 70ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ του Κάταϊ (μπήκε ως αλλαγή) από τα δεξιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ (ίδια φάση στο επόμενο ακριβώς λεπτό με τον ίδιο παίκτη).  Ο Πλατανιάς πίεσε στη συνέχεια, όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου δεν είχαν ουσία και το ματς έμεινε στο "Χ".

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης όσο αγωνιζόταν ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση για την ομάδα του. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο από την πλευρά του Ατρόμητου.

Η απογοήτευση:

Ο Πλατανιάς σε ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε με παίκτη παραπάνω στην έδρα του όμως δεν κέρδισε. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου