Τελευταία Νέα

21/11/13

ΠΑΟΚ : Aνανέωσε ο Στέλιος Κίτσιου!

«Έδεσε» Κίτσιου ο ΠΑΟΚ!

Τον Στέλιο Κίτσιου επιβράβευσε ο ΠΑΟΚ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2018! 

Τον πιστεύει, του δίνει ευκαιρίες και δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει από την Τούμπα! 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Κίτσιου μέχρι το 2018, επιβραβεύοντας τον νεαρό μπακ για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος. που τον έχουν καθιερώσει στην αρχική σύνθεση του «δικεφάλου του βορρά». 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στέλιο Κίτσιου για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 2007 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012. Τη σεζόν 2012-13 έκανε τις πρώτες εμφανίσεις του στην πρώτη ομάδα κι από το περασμένο καλοκαίρι ο Χουμπ Στέφενς τον έχει καθιερώσει στο δεξί άκρο της άμυνας». 

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο Κίτσιου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: 


«Το καινούριο συμβόλαιο για μένα είναι μια επιβράβευση, κυρίως ηθική και ασφαλώς με βοηθάει να είμαι ακόμη πιο απερίσπαστος στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους ανθρώπους της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος που αναγνώρισαν την προσπάθειά μου. 

Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ο σύλλογος και οι άνθρωποί του από τα τμήματα υποδομής ως σήμερα βρίσκονται δίπλα μου. Είναι αρκετοί άνθρωποι που με βοηθούν και εκτός γηπέδου, που θα ήθελα να ευχαριστήσω. Για μένα ουσιαστικά, όμως, δεν τελειώνει τίποτα. Απεναντίας, τώρα αρχίζει η καριέρα μου και δεν θα σταματήσω να δουλεύω και να προσπαθώ να καθιερωθώ και να ανταποδώσω στον ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου