Τελευταία Νέα

30/11/13

Ίκαρος Χαλκίδας : Aνακοίνωσε τους Άντε Μάσιτς και Ράιαν Ρίτσαρντς!

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση των Άντε Μάσιτς και Ράιαν Ρίτσαρντς, οι οποίοι έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες της ομάδας.
Την απόκτηση των Άντε Μάσιτς και Ράιαν Ρίτσαρντς ανακοίνωσε ο Ίκαρος Χαλκίδας σήμερα (30/11) το πρωί. 
Η ανακοίνωση :
"Παίκτες του Ικάρου Χαλκίδας, είναι ο Άντε Μάσιτς και ο Ράιαν Ρίτσαρντς, καθώς  υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και εκδόθηκαν τα δελτία τους από την ΕΟΚ.  Ο Βόσνιος σμολ φόργουορντ δεν έκρυψε την  ικανοποίηση του, καθώς όπως εξήγησε… «Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό και σε μια ομάδα σαν τον Ίκαρο Χαλκίδας, ο οποίος έχει μια πολύ καλή παρουσία, όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω, βέβαια, πως φέτος κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα σε μια πανέμορφη πόλη σαν την Χαλκίδα κι ανυπομονώ να τον βοηθήσω».
Από την πλευρά του, ο Βρετανός σέντερ Ράιαν Ρίτσαρντς τόνισε. «Η Ελληνική λίγκα είναι μια από τις πιο δυνατές της Ευρώπης κι όταν έμαθα από τον ατζέντη μου για την ευκαιρία που είχα να αγωνισθώ σε αυτή, δεν μπορούσα να την χάσω. Είμαι φίλος με τον Άρον Μπέινς, ο οποίος αγωνίζεται στους Σπερς, και μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες για τον Ίκαρο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω».
Ντραφτ από τους Σπερς.
Ο Ρίτσαρντς έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1991 στο Κεντ του Λονδίνου, έχει ύψος 2,13 κι αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.  Το 2008 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Βελγική Μονς κι ακολούθως έπαιξε για δύο χρόνια στην Γκραν Κανάρια. Το 2010 έγινε ντραφτ στο Νο 49 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους οποίους αγωνίσθηκε στο σάμερ-λιγκ του Λας Βέγκας το 2012. Έχει αγωνισθεί επίσης στη Βελγική Λουγκάνο, στη Σουκούμι του πρωταθλήματος Γεωργίας, στη Πολωνική Πρόκομ, ενώ πριν έρθει στον Ίκαρο στην Ελ Νασρ του πρωταθλήματος Ντουμπάι.
Πρωταθλητής με τη Ζάγκρεμπ, διεθνής με τη Βοσνία.
Ο Άντε Μάσιτς έχει γεννηθεί στο Ντούνβο της Βοσνίας στις 28 Οκτωβρίου του 1995, έχει ύψος 2,01 κι αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ.  Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπρότνο και τη Ζρίνσκι Μόσταρ της πατρίδας του, ενώ το 2007 «μετακόμισε» στη Σλοβενία για λογαριασμό της Ζλάτορογκ. Από το 2009 ως το 2012 αγωνίσθηκε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ την οποία βοήθησε στην κατάκτηση του Κροατικού πρωταθλήματος το 2011 και στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων το 2010 και το2011.
Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τσιμπόνα και την ολοκλήρωσε στην Τσεντεβίτα. Το Σεπτέμβριο του 2013 αγωνίσθηκε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική Βοσνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου