Τελευταία Νέα

20/11/13

Tα Ευρωπαϊκά αποτελσματα των μπαράζ του Μουντιάλ του 2014!

Η Γαλλία έκανε την μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα τελικά νικώντας με 3-0 την Ουκρανία. Στην Βραζιλία με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στην Σουηδία η Πορτογαλία (παρά την ανατροπή με Ιμπραχίμοβιτς), πέρασε και η Κροατία που νίκησε 2-0 τη Ισλανδία με 10 παίκτες.
Κροατία, Πορτογαλία και Γαλλία προκρίθηκαν στα τελικά του Μουντιάλ 2014, ακολουθώντας την Ελλάδα στην Βραζιλία μέσω των μπαράζ.
Οι Κροάτες με 10 παίκτες νίκησαν με 2-0 την Ισλανδία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ οδηγήθηκε την Πορτογαλία σε νίκη και μέσα στην Σουηδία (3-2), ενώ η Γαλλία έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας με 3-0 της Ουκρανίας (είχε χάσει 0-2 στο 1ο ματς).
Με 4 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Η Πορτογαλία είχε νικήσει 1-0 στην Λισαβόνα με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ με χατ-τρικ του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε και μέσα στην Σόλνα την Σουηδία.
Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έκαναν ανατροπή στην ανατροπή, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με δύο γκολ να έχει γυρίσει το ματς για τους γηπεδούχους, αλλά ο CR7 "καθάρισε" για τους Ίβηρες και τους έστειλε στα τελικά.
Η ανατροπή της Γαλλίας.
Η Γαλλία νίκησε με 3-0 την Ουκρανία στο Παρίσι και έκανε την μεγάλη ανατροπή, καθώς είχε χάσει με 0-3 στο Κίεβο την περασμένη Παρασκευή.
Προηγήθηκε με 2-0 στο 34' με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά από θέση οφ-σάιντ, αλλά λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του ίδιου παίκτη για οφ-σάιντ.
Στο 47' το έργο των φιλοξενουμένων έγινε πολύ δύσκολο λόγω αποβολής του Χατσερίντι και στο 72' "λύγισαν" με το αυτογκόλ του Χούσιεβ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 (προ του Σακό που είχε ανοίξει το σκορ).
Με 10 παίκτες η Κροατία!
Ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 27' και από ήρωας θα μπορούσε να γίνει μοιραίος για την Κροατία, καθώς στο 37' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Οι γηπεδούχοι τελικά στο 47' πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Σρνα, οι Ισλανδοί δεν είχαν απάντηση παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και έτσι δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της 1ης πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς:


Τρίτη
Ρουμανία - Ελλάδα 1-1 (55' αυτ. Τοροσίδης / 23' Μήτρογλου) [1-3]
Κροατία - Ισλανδία 2-0 (27' Μάντζουκιτς, 47' Σρνα) [0-0]
Σουηδία - Πορτογαλία 2-3 (68' και 72' Ιμπραχίμοβιτς / 50', 77' και 79' Κρ. Ρονάλντο) [0-1]
Γαλλία - Ουκρανία 3-0 (22' Σακό, 34' Μπενζεμά, 72' αυτ. Χούσιεβ) [0-2]

Οι συνθέσεις:


ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Σίμουνιτς, Τσόρλουκα, Πράνιτς, Κόβατσιτς (75' Ρέμπιτς), Μόντριτς (90' Λόβρεν), Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Όλιτς (81' Γέλαβιτς).
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Άρνασον, Ράγκναρ Σίγκουρτσον, Άρι Σκούλασον, Μπιάρνασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον (73' Χάλφρεντσον), Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον, Γκούντιονσεν (65' Γκίσλασον).
*κόκκινη 38' Μάντζουκιτς

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ, Νίλσον, Άντονσον, Μάρτιν Όλσον, Σέλστρεμ, Ράσμους Ελμ (46' Σβένσον), Σεμπάστιαν Λάρσον (90' Γκερντ), Κατσάνικλιτς (82' Ντουρμάζ), Ιμπραχίμοβιτς, Ελμάντερ.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο (52' Αντούνες), Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (73' Ουίλιαμ Καρβάλιο), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα (82' Ρικάρντο Κόστα).

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί (78' Σανιά), Βαράν, Σακό, Εβρά, Καμπάγ, Πογκμπά, Ματουιντί, Βαλμπουενά, Ριμπερί, Μπενζεμά (82' Ζιρού).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Μάντζιουκ, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Ροτάν, Μπεζούς (64' Χούσιεβ), Γιαρμόλενκο, Κονοπλιάνκα, Εντμάρ, Ζοζούλια (76' Σελέζνιοβ).
*κόκκινη 47' Χατσερίντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου