Τελευταία Νέα

22/12/13

17η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 0-0

Μπροστά σε ελάχιστο κόσμο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", Αστέρας και Βέροια έμειναν χωρίς σκορ με τους φιλοξενούμενους στο 90 να χάνουν ευκαιρία να "κλέψουν" το ματς.


Αστέρας και Βέροια μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες το πρώτο ημίχρονο αλλά και οι ηρωικοί φίλαθλοι των γηπεδούχων που μέσα στο κρύο είχαν και το ανύπαρκτο θέαμα του δευτέρου ημιχρόνου


Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος.
Βοηθοί: Ελευθερίου, Παστρωμάς.
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι (Ζαραδούκας 46'), Ζησόπουλος, Γκόϊαν, Κοντοές, Εντό (Μπακασέτας 75'), Ουσέρο, Σέτι, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (Χουάνμα 33').
Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σιόντης (Βεργώνης 64'), Αμαραντίδης, Οστοϊς, Ζεζίνιο (Μάνος 76'), Παυλίδης, Καλτσάς (Ρίος 92'), Μπαργκάν, Μπεν.
Κίτρινες κάρτες: Ζησόπουλος 56', Όστοιτς 81', Καντιμοίρης 83', Ζαραδούκας 87', Μπάρμπας 94'

Ανασκόπηση αγώνα:

Το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη ξεκίνησε με δύο καλές φάσεις οι οποίες όμως δεν είχαν το καλύτερο τελείωμα και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στην αρχή του αγώνα, πιέζοντας στον χώρο του κέντρου και δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα που είχε αρκετά κενά.
Από το δεκάλεπτο και μετά, ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς και άρχισε να έχει κατοχή και να πιέζει την Βέροια χωρίς όμως κάποια σημαντική ευκαιρία.
Τετ α τετ με Μπαρκάν.
Και ενώ ο Αστέρας έδειχνε να έχει τον έλεγχο στο 23' ένα λάθος του Γκοιάν έφερε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Μπαρκάν με τον Ερνάντεζ να λέει όχι. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 30' όταν και ο Μπαράλες έκανε το δυνατό σουτ με τον Καντιμοίρη να διώχνει σε μια θεαματική απόκρουση.
Παρέμεινε στην 5η θέση ο Αστέρας, 4 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ενώ η Βέροια ναι μεν πήρε ένα βαθμό αλλά είναι σε πολύ δύσκολη θέση.
Νέο τετ α τετ με τον Μπεν.
Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια με τον Μπεν, όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων στο 34' έφυγε μόνος του απέναντι στον Ερνάντεζ, τον πέρασε και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κλείσανε την Βέροια στην περιοχή της και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβγαζε το άγχος από πάνω τους, αλλά μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου δεν κατάφεραν κάτι ιδιαίτερο.
Νωθρό το δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το μυαλό τους να είναι περισσότερο στην άμυνα, προκειμένου να καλύψουν τις τρύπες του πρώτου 45λεπτου, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι μηδαμινό.
Στην γραμμή ο Μπάρμπας.
Και ενώ φτάσαμε στο 66' χωρίς... φάση, ένα κόρνερ για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, καθώς μετά από εκτέλεση του Ντε Μπλάσις, ο Εντό πλασάρει από την μικρή περιοχή και πάνω στην γραμμή ο Μπάρμπας με δεύτερη προσπάθεια διώχνει μακριά.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αστέρας πίεσε και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Καράσκο και τον Ντε Μπλάσις να μην μπορούν να κάνουν καλό τελείωμα και στο 90' ήρθε η μεγάλη φάση του Μπαργκάν για να πάρει το ματς η Βέροια, αλλά το πλασέ του μεσοεπιθετικού της Βέροιας πλάσαρε μακριά από την εστία.

MVP:

Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως ο Ερνάντεζ του Αστέρα που σε δύο τετ α τετ έκανε ότι έπρεπε να κάνεις ένας τερματοφύλακας προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την οπτική γωνία του αντίπαλου επιθετικού

Απογοήτευση:

Το δεύτερο ημίχρονο δεν βλεπόταν πραγματικά. Ανύπαρκτες φάσεις, καθόλου θέαμα και γενικά σαν ματς ήταν πολύ "άνοστο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου