Τελευταία Νέα

30/12/13

Πανθρακικός-Δόξας Δράμας 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

 \
Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-1 της Δόξας Δράμας. Βραβεύτηκε ο τεχνικός των "μαυραετών" Κώστας Βασιλακάκης.
Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2013 έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) ο Πανθρακικός ο οποίος υποδέχτηκε στην Κομοτηνή την Δόξα Δράμας επικρατώντας με 3-1.
Το παιχνίδι ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό με τις ομάδες να προσπαθούν να ευχαριστήσουν με τον δικό τους τρόπο τους περίπου 200 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.
Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό όταν ο Δαύκος αρχικά απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Ιγκόρ και στην επαναφορά ο Δημήτρης Χασομέρης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 37ο λεπτό ο Καθάριος βρήκε όμορφα τον Ιγκόρ και αυτός από το ύψος του πέναλτι έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Με το 2-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές μοιράζοντας έτσι τον χρόνο συμμετοχής.
Το 3-0 έγινε στο 58ο λεπτό με τον Τζάνη να δίνει έτοιμο γκολ στον Κάσες και αυτός από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1, 5 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης όταν το σουτ του Ρούτση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ετοφ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Συνθέσεις:
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ζδράβος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Λαδάκης, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ιγκόρ, Χασομέρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πασχαλάκης, Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς, Σειδάν, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Κάσες, Τζάνης, Γκουτζίδης και Ζούλης.
Δόξα Δράμας: Δαύκος, Στεργιανός, Κυριακίδης, Θεοδωρέλης, Κίκωφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Κάσος, Μουζούρογλου, Διαμαντόπουλος, Κανετίδης.
Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μένκας, Ετόφ, Περσίδης, Σιάμπος, Μπουτζίκος, Χατζηλιάδης, Μπέκα, Ιωσηφίδης, Κωνσταντινίδης και Τουνγελίδης.
Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης. Ο τεχνικός της Δραμινής ομάδας αποτέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής του Πανθρακικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου