Τελευταία Νέα

28/12/13

Άρης : Aνακοίνωσε τον Στέφανο Γουναρίδη για 3,5 χρόνια!

Ο Στέφανος Γουναρίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου υπογράφοντας πριν από λίγο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.
Την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί ο Στέφανος Γουναρίδης υπογράφοντας πριν από λίγο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ήταν στον ΟΦΗ από όπου έμεινε ελεύθερος και μέχρι χθες έκανε προπονήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Γουναρίδης σήμερα δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας του Ευόσμου καθώς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του.
Στην διάρκεια της συζήτησης δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια διαφωνία, ακολούθησαν οι υπογραφές και από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.
Η συμφωνία με τον Γουναρίδη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το ρόστερ του Άρη τον Ντιν Μπουζάνη, με τον Γουναρίδη να είχε πέρσι μία γεμάτη χρονιά στην Super League με τον ΟΦΗ έχοντας 21 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Γουναρίδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την ομάδα μας.
Ο Στέφανος Γουναρίδης γεννήθηκε στις 15/06/1990 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2008-’09).
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αγροτικός Αστέρας. Ο 23χρονος τερματοφύλακας παρέμεινε δύο χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο υπερασπίστηκε την εστία του Ο.Φ.Η. Με την ομάδα της Κρήτης είχε μια γεμάτη σεζόν στη Super League, καταγράφοντας 21 συμμετοχές», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γουναρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: 
«Για μένα ο ΑΡΗΣ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και κακώς βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση, η οποία είναι πλασματική και πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει αυτό.
Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ ήταν όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου