Τελευταία Νέα

30/12/13

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τον Πελέ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12), η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Πελέ. Για τα επόμενα 3,5 χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών.
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μετακίνησης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12), με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη.
Ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών με την πειραϊκή ΠΑΕ και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Μίτσελ, ενώ είναι βέβαιο πως θα δηλωθεί και στην λίστα της UEFA για τα παιχνίδια της φάσης των "16" του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ολυμπιακός και Πελέ είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και κάποιες μέρες και την Δευτέρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον 26χρονο άσο.
Στην Ίντερ στα 20 του χρόνια!
Ο Πελέ σε ηλικία των 5 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μποαβίστα και στα 15 του μεταπήδησε αυτά της Σαλγκέιρος, όπου την περίοδο 2004-05 και σε ηλικία 18 ετών πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις με 3 γκολ. Το σύντομο πέρασμα του από την Μπενφίκα ακολούθησε η συνεργασία του με την Βιτόρια Γκιμαράες και στα 20 του χρόνια έκανε το μεγάλο άλμα (έναντι 1,5 εκ. ευρώ) για την ιταλική Ίντερ.
Έμεινε μια σεζόν (2007-08, 16 συμ. - 1 γκολ) στην ομάδα του Μιλάνου και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Πόρτο, όπου δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής (μόλις 4 συμ.) που ήθελε με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Στην ισπανική ομάδα έκανε 25 συνολικά εμφανίσεις δίχως να σκοράρει.
Το καλοκαίρι του 2010 τον απέκτησε η Εσκισεχίρσπορ, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε συνολικά 38 συμμετοχές, σκοράροντας 3 τέρματα. Στην θερινή μεταγραφική περίοδο του 2013 ήρθε στην Ελλάδα και τον Εργοτέλη και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 14 ματς (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), σημειώνοντας 3 γκολ. Από την 1η Ιανουαρίου του 2014 θα ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου